Novi broj časopisa Poslovni savjetnik - lipanj

Novi broj Poslovnog savjetnika - lipanj (broj 132) je u tisku, a uskoro i kod pretplatnika, te na kioscima! Poslovni savjetnik je poslovni mjesečnik koji ulazi u  12-tu godinu redovnog izlaženja, svaki mjesec, u mjesečnoj otisnutoj i distribiranoj nakladi od 10 000 komada!

I u ovome broju donosimo niz zanimljivih tema kao i mnoštvo korisnih savjeta u stalnim rubrikama - Management, Poduzetništvo, Prodaja, Stručnjaci odgovaraju, Sam svoj pravnik, Kazne.hr...

Razgovarali smo sa Evom Marinković Horvat, članicom Uprave Raiffesen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima d.d., Slavenom Sladoljevim i Ivanom Ninkovićem iz tvrtke Atalian, Luanom Vozila iz Cetisa.

Kako osigurati dostojanstvenu starost pisali smo u temi broja Dobrovoljni mirovinski fondovi.

Prlog je Zaštita na radu.

Neke od ostalih tema o kojima smo pisali:

-- Živimo li u racionalnom svijetu

- 9 savjeta za učinkovito vođenje sastanka

- Kako do uspjeha

-  Kako povećati produktivnost

-  7 načina zatvaranja pregovora

-  Kako povećati produktivnost

-  Zašto staviti fokus na ishode umjesto na ciljeve

 

Iza nas je 12 godina redovnog izlaženja Poslovnog savjetnika uz našu stalnu telefonsku savjetničku službu koja dnevno odgovori na 200 telefonskih upita pretplatnika naše medijske grupacije. 

 Pozivamo vas da se pretplatite na Poslovni savjetnik (cijena 295,00kn - 12 brojeva). Pretplatiti se možete na broj telefona 01-4921-742 ili putem linka http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

U cijenu godišnje pretplate na tiskano izdanje časopisa uračunato je i:

  • - besplatno multimedijalno Ipad izdanje Poslovnog savjetnika,  
    - dostava časopisa na željenu adresu, 
    - korištenje call centra u sklopu kojeg stručnjaci odgovaraju na pitanja pretplatnika iz područja poreza, prava i radnih odnosa. 
  • NAPOMENA:savjetnici NE odgovaraju na pitanja profesionalnih računovođa, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti  dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Dodatne informacije vezano uz pretplatu na Poslovni savjetnik možete dobiti na brojevima telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili na e mail info@poslovni-savjetnik.com

 

 
Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox