Novi broj časopisa Udruga.hr

Novi broj poslovnog časopisa Udruga.hr je u tisku, a u vašim poštanskim sandučićima možete ga očekivati najkasnije do 31. siječnja.

Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama pa im i u ovome broju donosimo mnoštvo zanimljivih tekstova sa korisnim informacijama koje će im svakako pomoći u radu.

Hvala Vam na 4 godine povjerenja!

U novom broju razgovarali smo sa Igorom Roginekom iz udruge ACT Grupa, jedinog konzorcija društvenih poduzeća u Hrvatskoj.

Tema broja je "Godišnji financijski izvještaji udruga u sustavu dvojnog knjigovodstva te u sustavu jednostavnog knjigovodstva"

U okviru marketinga pisali smo kako se udruga može reklamirati i o tome koje su najčešće marketinške pogreške udruge i kako ih izbjeći.

Donosimo i praktične primjere u okviru tema:

- Godišnje izvješće organizatora volontiranja za 2016.

- Paušalno plaćanje poreza na dobit za udruge

- Upitnik o funkcioniranju sustava financijskog upravljanja i kontrola

- Izvještaj o potrošnji proračunskih sredstava za 2016

- Izrada plana nabave za 2017

- Obračuni naknada od 1.1.2017.

Pisali smo i o tome mora li udruga voditi računa o sukobu interesa, koje su udruge obveznici godišnje revizije....i brojim drugim temama.

O časopisu Udruga.hr 

(8 brojeva godišnje-tiskano izdanje), časopis se ne prodaje pojedinačno, niti se ne može kupiti na kioscima
Cijena jedne god. pretplate s PDV-om: 295,00 kn. U cijenu godišnje pretplate, osim osam brojeva tiskanog izdanja časopisa,  uračunate su i telefonske konzultacije s našim stručnjacima za rad udruga i to iz područja poreza, radnih odnosa i prava u poslovanju udruga. Savjete možete koristiti dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 9 do 13 sati putem posebnog broja telefona koji je objavljen u časopisu Udruga.hr broj siječanj 2014.

Pretplatiti se možete na broju telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili kod kolegice Lidije Prskalo u službi pretplate (prskalo.ripup.hr). Svaki pretplatnik na tiskano izdanje ima pravo i na besplatne konzultacije telefonom iz područja rada udruga (računovodstvo, porezi, pravo) i to utorkom i četvrtkom od 8.30 do 13 sati putem posebne telefonske linije samo za Udruga.hr pretplatnike.

Udruga.hr izlazi isključivo u tiskanom obliku 8 puta godišnje, prosječno svakih mjesec i pol dana. Portal www.udruga.hr informativnog je tipa na kojem ćemo objavljivati aktivnosti vezane uz najavu seminara, konferencija, najave tema o kojima ćemo pisati te se na njemu neće nalaziti tekstovi iz tiskanog izdanja.

 

Pretplatiti se možete na linku : http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr PS/S.P.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox