Novi broj časopisa Udruga.hr

Izašao je novi broj časopisa Udruga.hr!

Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama pa im i u ovome broju donosimo mnoštvo zanimljivih tekstova sa korisnim informacijama koje će im svakako pomoći u radu.

Hvala Vam na 4 godine povjerenja!

U novom broju razgovarali smo sa Gordanom Bosancem iz Centra za mirovne studije, udruge građana i građanki koja se zalaže za društvenu promjenu na načelima nenasilja, izgradnje mira, poštovanja ljudskih prava povezujući obrazovanje, istraživanje, rad na javnim politikama i aktivizam.

Tema broja su "Autorske naknade".

U okviru marketinga pisali smo kako osmisliti i organizirati seminar. Pisali smo i o tome može li udruga dati zajam, o financiranju udruga iz javnih izvora, predaji tromjesečnog financijskog izvještaja.....

Donosimo i praktične primjere u okviru tema:

- Obračun honorara osobama koje nisu zaposlenici udruge

- Što udrugama donosi novi opći porezni zakon

- Kako newsletterom privući donacije

- Skraćeni stečajni postupak nad udrugom

O časopisu Udruga.hr 

(8 brojeva godišnje-tiskano izdanje), časopis se ne prodaje pojedinačno, niti se ne može kupiti na kioscima
Cijena jedne god. pretplate s PDV-om: 295,00 kn. U cijenu godišnje pretplate, osim osam brojeva tiskanog izdanja časopisa,  uračunate su i telefonske konzultacije s našim stručnjacima za rad udruga i to iz područja poreza, radnih odnosa i prava u poslovanju udruga. Savjete možete koristiti dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 9 do 13 sati putem posebnog broja telefona koji je objavljen u časopisu Udruga.hr broj siječanj 2014.

Pretplatiti se možete na broju telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili kod kolegice Lidije Prskalo u službi pretplate (prskalo.ripup.hr). Svaki pretplatnik na tiskano izdanje ima pravo i na besplatne konzultacije telefonom iz područja rada udruga (računovodstvo, porezi, pravo) i to utorkom i četvrtkom od 8.30 do 13 sati putem posebne telefonske linije samo za Udruga.hr pretplatnike.

Udruga.hr izlazi isključivo u tiskanom obliku 8 puta godišnje, prosječno svakih mjesec i pol dana. Portal www.udruga.hr informativnog je tipa na kojem ćemo objavljivati aktivnosti vezane uz najavu seminara, konferencija, najave tema o kojima ćemo pisati te se na njemu neće nalaziti tekstovi iz tiskanog izdanja.

 

Pretplatiti se možete na linku : http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr PS/S.P.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox