Novi broj časopisa Udruga.hr

Više od 3000 udruga pretplatilo se na časopis Udruga.hr, hvala na povjerenju
Novi broj časopisa Udruga.hr je u tisku, a uskoro i kod pretplatnika!
Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama koje obavljaju gospodarsku djelatnost pa im i u ovome broju donosimo mnoštvo zanimljivih tekstova s korisnim informacijama koje će im svakako pomoći u radu.

U novom broju donosimo  intervju s Ivanom Jakir Bajo, načelnicom Sektora za izvršavanje državnog proračuna u Državnoj riznici.
Donosimo i novine s primjerima izrade financijskog plana za 2016. godinu.

Tema broja - Vodič kroz humanitarnu pomoć

Neke od ostalih tema o kojima smo pisali:
- Udruge obveznici PDV-a za 2016. godinu

- Sastavljanje programa rada udruge

- Isplate naknada sportskih klubova

-Mjerila za udruge korisnike sredstava javnih izvora


O časopisu Udruga.hr 
Izlazi 8 brojeva godišnje (tiskano izdanje), časopis se ne prodaje pojedinačno, niti se ne može kupiti na kioscima. Cijena godišnje pretplate s PDV-om iznosi 295,00 kn. U cijenu godišnje pretplate, osim osam brojeva tiskanog izdanja časopisa, uračunate su i telefonske konzultacije s našim stručnjacima za rad udruga i to iz područja poreza, radnih odnosa i prava u poslovanju udruga. Savjete možete koristiti dva puta tjedno, utorkom od 8.30 do 13 sati i četvrtkom od 11 do 15.30 sati putem posebnog broja telefona koji je objavljen u časopisu Udruga.hr. U cijenu pretplate uračunata je i besplatna dostava na vašu poštansku adresu te DVD s arhivom svih brojeva časopisa Udruga.hr iz 2014. godine.

PRETPLATITI SE MOŽETE PUTEM OVOG LINKA:

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox