Novi broj časopisa Udruga.hr

Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama koje obavljaju gospodarsku djelatnost pa im i u ovome broju donosimo mnoštvo zanimljivih tekstova s korisnim informacijama koje će im svakako pomoći u radu.
 
Razgovarali smo sa Slađanom Novota, suosnivačicom Udruge za razvoj civilnog društva SMART.
"Neke stvari nisu besplatne" tema je kolumne našeg stalnog kolumniste Zorislav Antuna Petrovića, a "Organizacije civilnog društva i okruženje"  kolumnistice Vitomire Lončar.

Tema broja je "Ugovorne obveze davatelja i korisnika sredstava iz javnih izvora kojima se financiraju programi i projekti od interesa za opće dobro koje provode udruge".

Pisali smo o nevladin sektoru u Cipru, viralnom marketingu, kako doći do sponzora i donatora.

U novom broju časopisa Udruga.hr saznajte zašto je guerilla marketing odličan izbor za promociju udruge, davanju punomoći, obvezi  izdavanja računa udruge koja nije obveznik PDV-a, poreznom tretmanu transfera sportaša, doniranju hrana, volontiranju i prekšajima u svezi volontiranja....i brojnim drugima.

O časopisu Udruga.hr 
Izlazi 8 brojeva godišnje (tiskano izdanje), časopis se ne prodaje pojedinačno, niti se ne može kupiti na kioscima. Cijena godišnje pretplate s PDV-om iznosi 295,00 kn. U cijenu godišnje pretplate, osim osam brojeva tiskanog izdanja časopisa, uračunate su i telefonske konzultacije s našim stručnjacima za rad udruga i to iz područja poreza, radnih odnosa i prava u poslovanju udruga. Savjete možete koristiti dva puta tjedno, utorkom od 8.30 do 13 sati i četvrtkom od 11 do 15.30 sati putem posebnog broja telefona koji je objavljen u časopisu Udruga.hr. U cijenu pretplate uračunata je i besplatna dostava na vašu poštansku adresu te DVD s arhivom svih brojeva časopisa Udruga.hr iz 2014. godine.

PRETPLATITI SE MOŽETE PUTEM OVOG LINKA:

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox