Novi broj časopisa Udruga.hr (rujan)

Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama koje obavljaju gospodarsku djelatnost pa im i u ovome broju donosimo mnoštvo zanimljivih tekstova s korisnim informacijama koje će im svakako pomoći u radu.

Razgovarali smo s Patriciom Kuhtom, iz udruge "Pogled", dobitnicom Državne nagrade za koordinatora volontiranja. 

"Ideje treba učiniti razumljive svima", tema je kolumne Zorislava Antuna Petrovića.

Pisali smo o Press-kitu za udruge, o tome kako odabrati ime udruge, kako u udrugu privući više članova, o uvjetima pod kojima javna trgovačka društva mogu sponzorirati i donirati udruge, kako kontrolirati udruge i njihove financije...

"Prodaja izvan prodavaonica kao gospodarska djelatnost", "Pravni značaj pečata i žiga", "Radno vrijeme osoba zaposlenih u udrugama"...samo su još neke od zanimljivih tema koje donosimo i u novom broju.

 

O časopisu Udruga.hr 

Izlazi 8 brojeva godišnje (tiskano izdanje), časopis se ne prodaje pojedinačno, niti se ne može kupiti na kioscima. Cijena godišnje pretplate s PDV-om iznosi 295,00 kn. U cijenu godišnje pretplate, osim osam brojeva tiskanog izdanja časopisa, uračunate su i telefonske konzultacije s našim stručnjacima za rad udruga i to iz područja poreza, radnih odnosa i prava u poslovanju udruga. Savjete možete koristiti dva puta tjedno, utorkom od 8.30 do 13 sati i četvrtkom od 11 do 15.30 sati putem posebnog broja telefona koji je objavljen u časopisu Udruga.hr. U cijenu pretplate uračunata je i besplatna dostava na vašu poštansku adresu te DVD s arhivom svih brojeva časopisa Udruga.hr iz 2014. godine.

PRETPLATITI SE MOŽETE PUTEM OVOG LINKA:

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox