Novi broj časopisa Udruga.hr (srpanj)

Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama koje obavljaju gospodarsku djelatnost pa im i u ovome broju donosimo mnoštvo zanimljivih tekstova s korisnim informacijama koje će im svakako pomoći u radu.

Razgovarali smo s Filipom Treznerom, volonterom i dobitnikom Državne nagrade za volontiranje u kategoriji fizičkih osoba.

"Udruge ne mogu biti zamjena institucijama", tema je kolumne.

Pisali smo o tome kako udruge mogu obavljati ugostiteljsku djelatnost na otvorenom prostoru, koje su prednosti i rizici udruga i outsourcinga, zašto je članstvo u udruzi važna odluka za dijete, kako udruga može osigurati svoja potraživanja iz ugovora, kako sastaviti polugodišnji financijski izvještaj za udruge, kako obračunati PDV na račune za primljene usluge izvan EU....i brojnim drugima.

 

 

O časopisu Udruga.hr 

Izlazi 8 brojeva godišnje (tiskano izdanje), časopis se ne prodaje pojedinačno, niti se ne može kupiti na kioscima. Cijena godišnje pretplate s PDV-om iznosi 295,00 kn. U cijenu godišnje pretplate, osim osam brojeva tiskanog izdanja časopisa, uračunate su i telefonske konzultacije s našim stručnjacima za rad udruga i to iz područja poreza, radnih odnosa i prava u poslovanju udruga. Savjete možete koristiti dva puta tjedno, utorkom od 8.30 do 13 sati i četvrtkom od 11 do 15.30 sati putem posebnog broja telefona koji je objavljen u časopisu Udruga.hr. U cijenu pretplate uračunata je i besplatna dostava na vašu poštansku adresu te DVD s arhivom svih brojeva časopisa Udruga.hr iz 2014. godine.

PRETPLATITI SE MOŽETE PUTEM OVOG LINKA:

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox