Novi broj časopisa Udruga.hr (studeni)

Novi broj poslovnog časopisa Udruga.hr je u tisku, a kod pretplatnika će biti 4. studenog. Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama pa im i u ovome broju donosimo mnoštvo zanimljivih tekstova s korisnim informacijama koje će im svakako pomoći u radu.
 

U novom broju časopisa Udruga.hr donosimo reportažu sa seminara o novom zakonu o udrugama koji je okupio više od 500 sudionika, te dio odgovora na pitanja sa seminara.

U novom broju pročitajte intervju sa Sandrom Benčić iz Centra za mirovne studije.

"Tko će i kako opstati?", "Ideju je potrebno promovirati", teme su kolumni.

 Neke od tema iz područja organizacije udruga - Unutranje ustrojstvo udruge, Upis podataka u registar udruga. Vezano uz novi Ovršni zakon pišemo što bitno donosi u udrugama, registraciji stranih udruga, radnim odnosima u udruzi...

O časopisu Udruga.hr 
Izlazi 8 brojeva godišnje (tiskano izdanje), časopis se ne prodaje pojedinačno, niti se ne može kupiti na kioscima. Cijena godišnje pretplate s PDV-om iznosi 295,00 kn. U cijenu godišnje pretplate, osim osam brojeva tiskanog izdanja časopisa, uračunate su i telefonske konzultacije s našim stručnjacima za rad udruga i to iz područja poreza, radnih odnosa i prava u poslovanju udruga. Savjete možete koristiti dva puta tjedno, utorkom od 8.30 do 13 sati i četvrtkom od 11 do 15.30 sati putem posebnog broja telefona koji je objavljen u časopisu Udruga.hr.

Pretplatiti se možete putem linka:

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr

 Cjelokupan sadržaj pogledajte ovdje:

 

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox