Novi broj časopisa Udruga.hr u tisku!

Novi broj časopisa Udruga.hr za listopad je u tisku, a u poštanskim sandučićima pretplatnika već sljedeći  tjedan!


Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama pa im i u ovome broju donosimo mnoštvo zanimljivih tekstova sa korisnim informacijama.

Hvala Vam na 4 godine povjerenja!

U novom broju razgovarali smo s Martinom Hodinj, najmlađom dobitnicom Volonterskog Oskara, studenticom koja nesebično svoje slobodno vrijeme i energiju ulaže u humanitani rad jer, kako kaže, upotpunjuje je kao osobu.

U ovomjesečnoj temi broja bavimo se pitanjem koje udruge, na koji način i uz koje uvjete mogu organizirati izlete i paket-aranžmane.

Naravno, tu su i stalne kolumne naših autora Zorislava Antuna Petrovića koji podsjeća da Bez kompetitivnosti nema ni udruga, a Anđelko Brezovnjački se bavi gorućim pitanjem Sukoba nevladinog sektora u Mađarskoj s tamošnjom Vladom.

Osim navedenih, pozabavili smo se i sljedećim temama:
- Kako dati prijedlog kojeg će uprava udruge prihvatiti
- Offline marketinške tehnike za udruge
- Uloga organizacija civilnog društva u građanskom sudjelovanju
- Posebni normativni akti udruga
- Dajemo i nekoliko praktičnih savjeta na što obratiti pozornost kod financijskih izvještaja
- Oporezivanje športskih trenera
- Locco vožnja
- Obveze udruga prema novom Zakonu o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružjem

i još puno zanimljivih članaka pisnih u svrhu olakšavanja poslovanja neprofitnih organizacija.

O časopisu Udruga.hr 

(8 brojeva godišnje-tiskano izdanje), časopis se ne prodaje pojedinačno, niti se ne može kupiti na kioscima
Cijena jedne god. pretplate s PDV-om: 295,00 kn. U cijenu godišnje pretplate, osim osam brojeva tiskanog izdanja časopisa,  uračunate su i telefonske konzultacije s našim stručnjacima za rad udruga i to iz područja poreza, radnih odnosa i prava u poslovanju udruga. Savjete možete koristiti dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 9 do 13 sati putem posebnog broja telefona koji je objavljen u časopisu Udruga.hr broj siječanj 2014.

Pretplatiti se možete na broju telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili kod kolegice Lidije Prskalo u službi pretplate (pretplata@udruga.hr ili info@udruga.hr). Svaki pretplatnik na tiskano izdanje ima pravo i na besplatne konzultacije telefonom iz područja rada udruga (računovodstvo, porezi, pravo) i to utorkom od 8.30 do 13.00 sati i četvrtkom od 11.00 do 15.30 sati putem posebne telefonske linije samo za Udruga.hr pretplatnike.

Udruga.hr izlazi isključivo u tiskanom obliku 8 puta godišnje, prosječno svakih mjesec i pol dana. Portal www.udruga.hr informativnog je tipa na kojem ćemo objavljivati aktivnosti vezane uz najavu seminara, konferencija, najave tema o kojima ćemo pisati te se na njemu neće nalaziti tekstovi iz tiskanog izdanja.

 

Pretplatiti se možete na linku : http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr (LP)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox