Novi broj Poslovnog savjetnika

Mjesečnik Poslovni savjetnik tiska se i distribuira u nakladi od 10 000 primjeraka mjesečno, na ruke direktora, menadžera, poduzetnika i obrtnika diljem Hrvatske...jer poslovna ideja dolazi uz pravi savjet!

Poštovani pretplatnici, novi broj Poslovnog savjetnika (119) je u tisku, a uskoro i kod pretplatnika i na kioscima!

I u ovome broju donosimo niz zanimljivih tema kao i mnoštvo korisnih savjeta u rubrikama - Stručnjaci odgovaraju, Sam svoj pravnik, Kazne.hr...

Tema broja je Zelena energija, a u ovome broju razgovarali smo s regionalnom menadžericom HTC-a za Adriatic regiju Petrom Razić Rogić. Donosimo i novu rubriku-internacionalne pregovaračke vještine.

Savjetujemo vas kako pravilno istaknuti cijene u maloprodaji, te o novim evidencijama o radnom vremenu radnika.

Pisali smo i o tome kako prenijeti obiteljski biznis na nasljednike, te o krađi industrijskog dizajna.

U poslovnom svijetu još uvijek je živa rečenica: "Veliki jedu male", a kako to zapravu funkcinira u praksi pročitajte u članku Saše Petra.

Mjesečnik Poslovni savjetnik tiska se i distribuira u nakladi od 10 000 primjeraka mjesečno, na ruke direktora, menadžera, poduzetnika i obrtnika diljem Hrvatske

Iza nas je 11 godina redovnog izlaženja Poslovnog savjetnika uz našu stalnu telefonsku savjetničku službu koja dnevno odgovori na 200 telefonskih upita naših pretplatnika. 

 Pozivamo vas da se pretplatite na Poslovni savjetnik (cijena 295,00kn - 12 brojeva). Pretplatiti se možete na broj telefona 01-4921-742 ili putem linkahttp://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savje...

 

U cijenu godišnje pretplate na tiskano izdanje časopisa uračunato je:

  • - besplatno multimedijalno Ipad izdanje Poslovnog savjetnika,  
    - dostava časopisa na željenu adresu, 
    - korištenje call centra u sklopu kojeg stručnjaci odgovaraju na pitanja pretplatnika iz područja poreza, prava i radnih odnosa. 
  • NAPOMENA:savjetnici NE odgovaraju na pitanja profesionalnih računovođa, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti  dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Dodatne informacije vezano uz pretplatu na Poslovni savjetnik možete dobiti na brojevima telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili na e mail info@poslovni-savjetnik.com

Cjelokupan sadržaj pogledajte ovdje:

 

 

O izdavaču Poslovnog savjetnika


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox