Novi broj Poslovnog savjetnika (ožujak)

Poslovni savjetnik-ožujak (117) je u tisku, a na kiscima i kod pretplatnika će biti u ponedjeljak 2. ožujka. I u ovome broju donosimo niz zanimljivih tema kao i mnoštvo krisnih savjeta u rubrikama - tručnjaci odgovaraju, Sam svoj pravnik, Kazne.hr...

"Tko plaća, a tko ne plaća svoje računa", tema je priloga Naplata potraživanja, a u okviru nje razgovarali smo Ivicom Balenovićem, direktorom tvrtke Pro Kolekt i Barbarom Cerinski, direktoricom Eos Matrixa.

U ovome broju donosimo reportažu sa dodjele nagrada najboljim hrvatskim tajnicama i konferencije za tajnike/ce, voditelje ureda i administrativne djelatnike, koja je održana prošli tjedan u hotelu Antunović.

Neke od ostalih tema su:

 - Plan promjena - ključni nedostajući dokument u tvrtkama

-  Postanite bolji pregovarač

- Gospodarski imperativ: štedljivije i učinkovitije s energijom

- Što treba znati o odgodi ovrhe

- Koje su posljedice obavljanja neregistriranje djelatnosti

 

 Pozivamo vas da se pretplatite na Poslovni savjetnik (cijena 295,00kn - 12 brojeva). Pretplatiti se možete na broj telefona 01-4921-742 ili putem linkahttp://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savje...

 

U cijenu godišnje pretplate na tiskano izdanje časopisa uračunato je:

  • - besplatno multimedijalno Ipad izdanje Poslovnog savjetnika,  
    - dostava časopisa na željenu adresu, 
    - korištenje call centra u sklopu kojeg stručnjaci odgovaraju na pitanja pretplatnika iz područja poreza, prava i radnih odnosa. 
  • NAPOMENA:savjetnici NE odgovaraju na pitanja profesionalnih računovođa, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti  dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Dodatne informacije vezano uz pretplatu na Poslovni savjetnik možete dobiti na brojevima telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili na e mail info@poslovni-savjetnik.com

Cjelokupan sadržaj pogledajte ovdje:

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox