Novi broj Poslovnog savjetnika - ožujak

Novi broj Poslovnog savjetnika - ožujak (105) je u tisku, a na kioscima i kod pretplatnika bit će 1.03. Teme broja posvećena je kongresnom, wellness i elitnom turizmu.

U okviru teme broja pisali smo o Hrvatskoj kao destinaciji poslovnog turizma s ciljem produljenja sezone te novim wellnness sadržajima.

"Trebaju li se vrhunski vođe promijeniti", "Prodaja tvrtke kao nova poslovna prilika", "Potpuna posvećenost kupcu u vremenu kaosa", "Što trebate znati prije nego angažirate coacha"...samo su neke od zanimljivih tema koje vam donosimo u ovome broju.

Pretplatno razdoblje je u tijeku pa vas ozivamo da se i u 2014. godini pretplatite na Poslovni savjetnik (cijena 295,00kn - 10 brojeva). Pretplatiti se možete na broj telefona 01-4921-742 ili putem linka http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savje...

 

Neizostavan prilog i u ovome broju je Tajnica.hr u okviru kojega donosimo reportažu s tradicionalne nacionalne konferencije NajTajnica.hr koja se u organizaciji časopisa Poslovni savjetnik i tvrtke Heraklea šestu godinu za redom održala 21.02. u zagrebaćkom kongresnom centru Antunović i okupila oko 100-ak uzvanika.

U sklopu edukativne konferencije dodijeljene su i godišnje nagrade „NajTajnica.hr“ za 2013. godinu. Proglašeni laureati izbora „NajTajnica.hr“ 2013. godine su u kategoriji malih i srednjih tvrtki Mihaela Miljković iz tvrtke Millenium promocija d.o.o., u kategoriji velikih tvrtki Tatjana Neimarević iz tvrtke Podravka d.d., te u kategoriji javnih institucija Vedrana Kovačić iz sindikata PPDIV.

U novom broju donosimo i isrcpan prilog na 18 strana - Kazne.hr- Kazne za društva i odgovorne osobe.

U prilogu Kazne za društva i odgovorne osobe pisali smo:

- Ugovori o radu u djelatnosti trgovine nakon otkaza kolektivnog ugovora

- Kako iskoristiti poreznu olakšicu za reinvestiranu dobit

- Na koje se građevinske usluge NE obračunava PDV

- Zapošljavanje osoba s invaliditetom

- Izračun ovrhe na plaći u 2014. godini

 

Pretplatiti se na časopis možete na broj telefona 01-4921-742.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox