Novi broj Poslovnog savjetnika (svibanj)

Svibanjski broj Poslovnog savjetnika je u tisku, a početkom sljedećeg tjedna i na kioscima, te na vašim stolovima!

I u ovome broju donosimo zamimjive teme iz brojni područja  - managementa, kriznog managementa, coachinga...

Pisali smo o pravilima dobre komunikacije sa zaposlenicima, o tome kako postati stručnjak za promjenu, kako se djeli dobit vlasnicima udjela, koje poslove maloljetnici ne smiju raditi, o tome što trebate znati o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od značaja za RH....

Teme broja su Fiskalizacija - koje rješenje odabrati i Poslovna putovanja business klasom, a razgovarli smo s Viktorom Pavlinićem, predsjetnikom Uprave Tele2 povodom lansiranja flat interneta za mobilne uređaje čime su uzburkali hrvatsko telekomunikacijsko tržište i time postali  jedinstveni na našem tržištu.

Odgovaramo na vaša pitanja u okviru stalnih rubrika Sam svoj pravnik, Kazne.hr, Stručnjaci odgovaraju: kako upravljati problematičnim zaposlenicima, kako restrukturirati poslovanje tvrtke, kako likvidirati tvrtku...i brojnim drugima.

I tijekom ovog mjeseca naši porezni i pravni stručnjaci odgovorili su putem telefona na mnoštvo vaših nedoumica, dnevno putem telefona odgovorimo na više od 200 telefonskih stručnih upita.

Donosimo najzanimljivije odgovore!

Pozivamo vas da se pretplatite na Poslovni savjetnik (cijena 295,00kn - 12 brojeva).

Pretplatiti se možete na broj telefona 01-4921-742 ili putem linka http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

U cijenu godišnje pretplate na tiskano izdanje časopisa uračunato je:

- dostava časopisa na željenu adresu, 
- korištenje call centra u sklopu kojeg stručnjaci odgovaraju na pitanja pretplatnika iz područja  poreza, prava i radnih odnosa. 

NAPOMENA: savjetnici NE odgovaraju na pitanja profesionalnih računovođa, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezana uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca.

Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti  dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Dodatne informacije vezano uz pretplatu na Poslovni savjetnik možete dobiti na brojevima telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili na e mail info@poslovni-savjetnik.com

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox