Novi Canon pisači za CAD/GIS i produkcijsko tržište

Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, predstavio je dva nova člana svoje linije pisača za CAD i GIS tržište – modele s pet boja imagePROGRAF iPF815 i iPF825. Novi se pisači odlikuju velikom brzinom ispisa i izvanrednom kvalitetom slike, a namijenjeni su korištenju u arhitekturi, projektiranju i građevini, strojarskom računalnom dizajnu, elektroničkoj automatizaciji dizajna, geografskim informacijskim sustavima, prodajnim sustavima te u ostalim sektorima.

 

Modeli imagePROGRAF iPF815 i iPF825 nasljednici su modela iPF810 i iPF820. Ažurirani modeli i dalje nude brz ispis materijala velikog formata u izvrsnoj kvaliteti i živim bojama, a kao novost uvode funkciju obračuna, administratorski način rada, veći tvrdi disk, više prostora za namjensku obradu datoteka i poboljšanu podršku za HP-GL/2.
Nova programska oprema za praćenje i obračun troškova napredna je značajka koja se koristi za precizno upravljanje zapisnicima poslova i drugim informacijama te tako korisnicima omogućuje prikupljanje podataka o poslovima ispisa, kao i izračun troškova ispisa. Ugrađen ekonomičan način rada idealan je za brzo crtanje i probne otiske te pridonosi smanjenju ukupnog troška produkcije i potrošnje tinte.

Novi administratorski način rada u umrežena okruženja donosi poboljšanu sigurnost, kontrolu i učinkovitost. Oba pisača nude i do dvadeset i devet lozinkom zaštićenih ulaznih pretinaca za korisnike.

 

Više memorije i brža obrada ispisa

 

Tvrdi disk od 160 GB udvostručuje prostor za pohranu koji su nudili prethodni modeli te nudi pomoćni program za sigurno brisanje. Pisači iPF815 i iPF825 odlikuju se i memorijom od 32 GB, što je impresivno povećanje u odnosu na 3 GB na prethodnim modelima te omogućuje još učinkovitiju obradu velikih poslova ispisa.

Oba su modela opremljena USB 2.0 sučeljem velike brzine i mrežnim priključkom, a iPF825 nudi i prijenosnu košaru za izlazne materijale velikog kapaciteta. Poboljšana podrška za HP-GL/2 omogućuje učinkovitiju obradu poslova ispisa koje generiraju neke od najpopularnijih CAD aplikacija.
Novi 44-inčni pisači nude iznimno preciznu reprodukciju crta – minimalna širina crte iznosi 0,02 mm. Prava visoka razlučivost od 1200 tpi omogućuje vrhunsku kvalitetu slike na pisačima imagePROGRAF iPF825 i iPF815. Oba modela mogu ispisati iscrtani list u boji pune gustoće formata A1 za 24 sekundi te do 120 iscrtanih listova formata A1 za jedan sat. Crteži formata A0 ispisuju se za 45 sekundi.              

Još jedna značajka za povećanje produktivnosti koju nude oba modela jesu i spremnici za tintu velikog kapaciteta s podrškom za hot swapping, što znači da ih je moguće zamijeniti bez prekidanja posla ispisa. Oba su modela opremljena spremnikom pigmentne mat crne tinte od 330 ml ili 700 ml te spremnicima crne, cijan, magenta i žute tinte na bazi koloranata. (PS/MJ)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox