Novi Gorenje usisavač s vodenim filterom - za vaše veliko proljetno čišćenje

Novi ergonomsko oblikovani usisavač Gorenje VCK1802WF za suho čišćenje opremljen je s vodenim filterom i namijenjen je svima onima koji ne žele stalno kupovati vrećice za usisavanje. Ovaj model iz Gorenja je jedini usisavač na tržištu koji je opremljen vodenim filterom, a ima dimenzije kompaktnog usisavača.

 

Stiglo je proljeće i približava nam se Uskrs. Svatko želi temeljito očistiti svoj dom i zato je Gorenje na tržište izbacilo još jedan novi model usisavača s vodenim filterom koji će vam znatno olakšati i ubrzati čišćenje vašeg doma, a da pri tome ne morate stalno mijenjati i kupovati nove vrećice.

Ovaj usisavač odlikuje još i napredno mekano pokretanje motora SOFT START, njegov snažni 1800W motor, HEPA filtriranje, 17m veliki krug dohvata i super tihi rad. Usisavači Gorenje rade tiho i potpuno bez buke. Glasnoćom nećete uznemiravati nikoga - ni po noći ni rano ujutro. Pored toga, usisavači imaju stabilne kotače od meke gume koji ne oštećuju namještaj i osjetljive podne površine. Nakon usisavanja neće ostati nijedan trag kotača ili prašine.

Preporučena maloprodajna cijena je 1.149,00 kun.  

 

www.gorenje.hr

 

(PS/MJ)

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox