Novi hrvatski turistički brend ulaže u obnovu hotela

Hoteli Podgora d.d., hotelsko poduzeće u istoimenom mjestu na Makarskoj rivijeri, započelo je intenzivan proces osuvremenjivanja i razvoja vlastite ponude koji uključuje formiranje novog tima, temeljitu obnovu dijela hotela te pozicioniranje na tržištu pod novim krovnim brendom - Medora hoteli i ljetovališta. Izrada brend strategije povjerena je agenciji Brandoctor, dok je novi vizualni identitet oblikovala agencija Bruketa&Žinić OM.

Koncept novog brenda, kao i njegova implementacija, uključuju snažno povezivanje s lokalnim stanovništvom i zajednicom, povezujući tradicionalne vrijednosti sa suvremenim turističkim trendovima.
“Želja nam je aktivno uključiti mještane ovog kraja u razvoj autentičnog turističkog proizvoda, utemeljenog na tradiciji i jedinstvenom prirodnom spoju Jadranskog mora i planine Biokovo. Na to jasno ukazuje naš novi slogan - “Dotakni more, zagrli planinu”– kroz kojega ćemo objediniti širok spektar aktivnosti i atrakcija koje se nalaze na prostoru od mora do planine i ponuditi ga gostima koji dolaze na našu obalu u potrazi za sadržajnijim odmorom.


Temeljni cilj je pokrenuti novi preporod Podgore, tradicionalne vrijednosti na suvremen način plasirati na zahtjevno turističko tržište i na taj način vratiti Podgoru među najpoželjnije destinacije na hrvatskom dijelu Jadrana” – izjavio je predsjednik uprave Zrinko Kamber.


U novom razvojnom konceptu dosadašnji hoteli Minerva i Mediteran spajaju se u jedinstveni odmorišni kompleks – Medora Auri Family Beach Resort koji se nalazi na samoj šetnici uz obalu mora. Kompleks je prvenstveno namijenjen obiteljima na aktivnom odmoru, ali pruža i velike mogućnosti za boravke izvan glavne turističke sezone.

Uz 313 moderno dizajniranih soba i hotelskih apartmana s pogledom na more i obližnje dalmatinske otoke, hotel će imati niz sadržaja - kompleks bazena, dječje igraonice s raznovrsnim animacijskim programima, welness, fitness, panoramski i cocktail bar, dvorane za sastanke te a la carte restoran i ostale sadržaje na plaži. Ukupno ulaganje u drugu fazu ovog projekta iznosi oko 75 milijuna kuna, a sve u skladu s prethodno preuzetim obvezama iz predstečajne nagodbe.

Od ostalih ulaganja u Medori vrijedno je spomenuti obnovu manjeg aparthotela Medora Vinto, koji će sadržavati 7 moderno dizajniranih apartmana te ulaganje u modernizaciju autokampa Sutikla.

Više na www.medorahotels.com

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox