Novi predsjednik Uprave Lidl Hrvatska

Foto: Poslovni savjetnik

Mjesto predsjednika Uprave trgovačkog lanca Lidl Hrvatska od 1. ožujka preuzima 37-godišnji Boris Lukšić, dosadašnji član Uprave za prodaju.

Dosadašnji predsjednik Uprave Marin Dokozić koji je poduzeće uspješno vodio pune četiri godine, s istim datumom preuzima funkciju predsjednika Uprave Lidl Portugal.

Boris Lukšić je karijeru u trgovačkom lancu Lidl Hrvatska započeo 2003. godine, od kada je obnašao brojne funkcije. Godine 2010. prelazi na funkciju direktora prodaje, a ubrzo nakon toga postaje i član Uprave za prodaju. Boris Lukšić je rođen u Münchenu u Njemačkoj 1976. godine, gdje je proveo djetinjstvo i dio školovanja.

Dosadašnji predsjednik Uprave Marin Dokozić od 2005. godine obnašao je funkciju člana Uprave za nabavu, a vodstvo Lidla u Hrvatskoj preuzeo je u siječnju 2009. godine. Upravu Lidla, osim novog predsjednika Uprave Borisa Lukšića, činit će i dalje Allen Halamić, član Uprave za nabavu, Goran Bjelica, član Uprave za financije i administraciju te novoimenovani član Uprave za prodaju, Tomislav Šapina. (PS/HT)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox