NOVI SPECIJALIZIRANI PORTAL KAZNE.HR

Sve važeće hrvatske kaznene odredbe na jednom mjestu

4.5.2016. Zagreb Hrvatsko tržište bogatije je za novi specijalizirani portal pod nazivom www.kazne.hr s dnevno ažuriranim važećim hrvatskim kaznenim odredbama. Portal je neophodan za svakodnevni rad poduzetnicima, pravnicima, računovođama, novinarima i drugim poslovnim subjektima. Izdavač je tvrtka Centar za management i savjetovanje, koja je članica medijske grupe Business Media Group iz Zagreba.
Znatno ste promijenili svoj fizički izgled i vaša fotografija na osobnoj iskaznici ne odgovara vašem izgledu? Koristite li netočnu akademsku titulu i kraticu? Doktor dentalne medicine uskratio vam je pružiti hitnu stomatološku pomoć? Imate blatne kotače na vašem automobilu? Niste propisano obračunali PDV? To su samo neke od situacija u kojima se može naplatiti propisana novčana kazna, bez da ste bili upoznati da takva kaznena odredba uopće i postoji.
Nakon velikog broja naših poslovnih medija od kojih neki redovno izlaze gotovo pa četrnaest godina, odlučili smo se na pokretanje još jednog. Smatramo kako u Hrvatskoj nedostaje portal koji će na jednom mjestu objediniti sve važeće hrvatske kaznene odredbe s ciljem lakšeg snalaženja u brojnim zakonskim propisima. Naša ekipa pravnika na portalu je svakodnevno radila posljednjih godinu i pol dana. Portal se dalje ažurira na dnevnoj bazi, a kaznene odredbe se mogu pretraživati po više od 90 000 pojmova. Pristup portalu u promotivnom periodu je besplatan, jedino je potrebno registrirati se. Po isteku promotivnog perioda pristup sadržaju će se naplaćivati. – rekla je Sandra Mihelčić, predsjednica uprave tvrtke izdavača.

Više informacija možete dobiti svakim radnim danom od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati na broju telefona 01 49 21 742 ili na info@kazne.hr. Više o izdavaču na www.business-media-group.com (PS/SŠ)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox