Novo ime, ista filozofija

Nakon gotovo 15 godina i 205.000 prodanih automobila, P.Z. AUTO d.o.o. mijenja svoje ime u PORSCHE CROATIA d.o.o. P.Z. AUTO d.o.o., uvoznik za marke Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche, Volkswagen gospodarska vozila i Das Weltauto za Republiku Hrvatsku, s 2. prosinca 2013. preimenovan je u PORSCHE CROATIA d.o.o. Promjena imena u PORSCHE CROATIA logičan je slijed promjene u udjelima vlasničke strukture.

PORSCHE CROATIA time postaje dijelom najvećeg europskog automobilskog koncerna, Porsche Holdinga iz Salzburga, koji posluje u dvadesetak zemalja diljem Europe, u Južnoj Americi i Kini.

Kao zastupnik marki Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche, Volkswagen gospodarska vozila i Das Weltauto za Republiku Hrvatsku, PORSCHE CROATIA na hrvatskom tržištu automobila ima ukupni udio od gotovo 30%, dok je marka Volkswagen od 2010. godine tržišni lider.

Osim uvozom i distribucijom automobila, bavi se uvozom i distribucijom originalnih dijelova za Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche i Volkswagen gospodarska vozila.

Zajedno sa svojim ovlaštenim partnerima, PORSCHE CROATIA kupcima pruža prodajne i servisne usluge koje pokrivaju cjelokupno područje Republike Hrvatske.

Uprava P.Z. AUTA u preimenovanom društvu PORSCHE CROATIA ostaje u nepromijenjenom sastavu: Franz Lohninger i Ivo Ivančević. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook /LinkedI /Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox