Novo ruho Infocumulusa

Tvrtka Infocumulus predstavila je danas novi identitet i usluge koje se temelje na izradi strategija za Multicloud okruženje i upravljanje tehnološkim promjenama unutar organizacija.


U svojoj desetogodišnjoj povijesti, Infocumulus je djelovao globalno i bio usmjeren na poslovnu stranu IT-a i cloud rješenja, a novost su savjetodavne usluga vezane uz izradu tehnoloških i poslovnih IT strategija u multicloud okruženju primjenom Cloud adoption frameworka kako bi se implementirane tehnologije koristile u punom potencijalu. MULTICLOUD Usluga izrade multicloud strategija koja se temelji na tri najveća Public Cloud Providera (Amazon Web Services, Microsoft Azure i Google Cloud Platform), uključuje savjetovanje korisnika pri izboru najprikladnije cloud platforme za pojedino radno opterećenje, aplikaciju ili servis.

Korisnicima ćemo pokazati nadziranje cloud okruženja, optimizaciju troškova, aspekte sigurnosti multiclouda te jedinstven pogled na cjelokupan IT sustav u oblaku, izjavila je Mihaela Trbojević, direktorica Infocumulusa i dodala – korisnici danas traže najbolje cloud tehnologije koje prate njihov razvoj, agilnost, skalabilnost i zajamčenu sigurnost njihovog IT okruženja. Žele izbjeći vezivanje uz jednog vendora i imati potpunu kontrolu nad svojim troškovima i resursima. Sve im to daje multicloud okruženje koje se dizajnira sukladno njihovim tehnološkim i poslovnim potrebama.

U skladu s proširenim portfeljem usluga, Infocumulus je obnovio i svoj vizualni identitet za novu eru poslovanja. Na novoj Infocumulus web stranici (www.Infocumulus.com) lako je pronaći sve relevantne informacija vezane uz cloud putovanje, a tu je i Cloud Advisor, virtualni savjetnik koji kroz seriju pitanja brzo daje informaciju gdje se korisnik nalazi na cloud putovanju te kroji specifičan i personaliziran program usluga i koraka koji su potrebni za idealno cloud okruženje. KB

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox