Novo u Hrvatskoj - dizajnerska bočica s ugrađenim filterom

 Gadget godine, kako su mu dali naziv u Americi, od sada je dostupan i u Hrvatskoj. Predstavljamo novu, revoluciranu bočicu "bobble" koja će promijeniti vaše navike vezane uz kupovinu flaširane vode.

Bobble je bočica napravljena od reciklirane plastike u koju jednostavno ulijete vodu iz slavine te na nju pričvrstite poklopac sa filterom. Dok pijete, ugljen koji se nalazi u filteru, eliminira klor i ostale štetne organske tvari. Filtrirana voda je odličnog okusa i kvalitete, a cijena je značajno niža od flaširane kupovne vode.   

Bobble bočica je i vrlo praktična i prigodna za putovanja, možete je koristiti na poslu, školi, slobodnim aktivnostima, odmoru itd.  Najveća prednost ove bočice je da njezina uporaba omogućava značajnu uštedu – jedan filter je dovoljan za 300 punjenja. Na taj način možete cijelo ljeto, a sve za cijenu jedne bočice, imati uvijek pri ruci besplatnu, kvalitetnu i sigurnu vodu. Nakon što se filter istroši, jednostavno ga zamijenite novim i pričvrstite na staru bočicu.
Sada umjesto 300 odbačenih praznih plastičnih boca, možete upotrebljavati samo jednu – koja se, uz to,  može i reciklirati.

Plastika bez štetnih tvari

Bobble je u Hrvatskoj dostupan u varijanti od 0,5 l, a uz svaku bočicu dobivate i pričvršćeni filter koji možete odabirati u 6 različitih boja. Nije primjerena za strojno pranje, bočicu jednostavno možete oprati pod mlazom mlačne vode ili sa četkom za staklenke.
Materijal od kojeg je napravljen bobble je čvrst i otporan na udarce, ne sadrži BPA (toksičnu tvar bispenol A), phtalate i PVC. U isto vrijeme je elastičan kako biste uz lagani stisak mogli uživati u ispijanju najzdravije tekućine.
Vodu filtriranu u bobble bočici, možete istisnuti i u čašu, dječji tanjurić, mačju i pasju posudicu, u aparat za kavu, možete upotrebljavati za pripremu hladnih instant napitaka, zalijevanje biljaka i sl.

Bobble će mnoge oduševiti samim dizajnom iza kojeg stoji slavni Karim Rashid, dok je idejno rješenje zasluga Move Collective LLC tima iz New Yorka. Od prvog lansiranja proizvoda u veljači 2010. godine, bobble je velikom brzinom postao prodajni hit i osvojio brojne nagrade. Koncept bobble proizvoda odgovara modernom, ekološki osviještenom i mobilnom načinu života, a osnovna ideja je kupcu ponuditi zdravu, ekološki prihvatljivu, vizualno privlačnu i jeftiniju alternativu flaširanoj vodi.

Bobble možete kupiti u hrvatskoj on-line trgovini:  http://www.obuca-carape.com/main.php?com=izdelekPodrobno&task=izdelekPodrobno&izdelek=2096

 

(PS/MJ)

 

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox