Od američkih zvijezda, preko obrazovanja sve do gaming industrije – prvi dana Weekenda donosi pregršt tema i sadržaja

Shawn Pecas Costner, svojim predavanjem u 10 sati otvora program Weekenda. Legendarni glazbeni menadžer Američkih zvijezda, „Pecas“ uz sve ostale kompetencije, poznat je i kao zanimljiv govornik s bogatim menadžerskim iskustvom. O aktualnoj temi obrazovanja i potrebama društva 21. stoljeća na panelu pod nazivom  „Obrazovanje i budućnost“ raspravljat će Predrag Grubić, Boris Jokić, Korado Korlević i Josip Tica dok je popodnevni dio programa rezerviran za Gaming industriju.

Danas će također biti otvorena izložba „The Happy  Danes“ koja će nastojati rasvijetliti zagonetku visoke razine sreće u Danskoj te doprinijeti raspravi o tome kako možemo mjeriti napredak naših društava i poboljšati kvalitetu života.

Večernji dio programa rezerviran je za Lampshade Media koji predstavlja Who See, a nakon njih slijedi Tomo In Der Muhlen u dvorani Vrt, dok vikendaše u Pepermint klubu zabavljaju DJ Peppe & Sergej Trifunović.

Uz predavanja, posjetiteljima BalCannes predstavlja 25 najboljih projekata iz šest zemalja regije te će im dodijelit nagrade, među ostalima i za najbolju agenciju i projekt BalCannesa.

(PS/Z:R.)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox