Odabir susjeda u avionu uz pomoć Facebooka

Putovanje zrakoplovom za one koji će putovati KLM Royal Dutch Airlinesom uskoro bi moglo biti ugodno bez obzira na to tko sjedi pored vas. Jer kompanija će navodno omogućiti korisnicima da uz pomoć socijalnih mreža odaberu suputnika, piše vecernji.hr

KLM Royal Dutch Airlines najavio je da sljedeće godine uvodi servis Meat&Seat koji će putnicima prije leta omogućiti da se putem socijalnih mreža povežu kako bi izabrali idealnog suputnika.

Uz pomoć Facebooka biti će moguće istražiti profil ostalih putnika i izabrati onog koji najviše odgovara. Oba putnika morat će se usuglasiti po pitanju podjele sjedišta pa će tako izbjeći one koji im se učine nepoželjnom pratnjom. 

Osim što će učiniti boravak u zraku ugodnijim ovaj bi servis nekima mogao poboljšati i ljubavni status. Nedavno provedeno istraživanje pokazalo je da je oko 45 posto pojedinaca sklono isprobavati zavodničke sposobnosti na ostalim putnicima. A 30 posto ispitanika priznali su kako su se spetljali s nekim koga su upoznali u avionu tijekom leta dok je osam posto njih ostvarilo ozbiljnu vezu nakon spuštanja na tlo. (HT)

 

Izvor: www.vecernji.hr

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox