Odabrani dobitnici natječaja Croatia osiguranja - Prijatelj koji brine, razumije i potiče

Na godišnjem natječaju Croatia osiguranja za dodjelu financijskih potpora za društveno-odgovorne projekte u 2012.godini, odabrano je 45 donacijskih projekata iz područja humanitarnog djelovanja, kulture i umjetnosti te obrazovanja i znanosti. Croatia osiguranje će ove projekte u okviru društveno-odgovornog programa ''Prijatelj koji brine, razumije i potiče'' podržati s ukupno 750.000,00 kuna te tako i na ovaj način doprinijeti stvaranju kvalitetnijeg društvenog okruženja.

Projekt koji je Croatia osiguranje pokrenula još prošle godine, podijeljen je u tri programska područja te je unutar svakog područja ove godine putem natječaja odabrano po 15 donacijskih projekata. Program "Prijatelj koji brine" namijenjen je razvoju i poticanju humanitarnih projekata s ciljem da se podigne razina kvalitete života onima kojima je pomoć najpotrebnija te udrugama i institucijama koje pružaju pomoć socijalno ugroženima.

U segmentu "Prijatelj koji razumije" naglasak je na promicanju i razvoju projekata u kulturi i umjetnosti čime Croatia osiguranje želi doprinijeti podizanju svijesti o mogućnostima razvoja domaće umjetničke scene i važnosti očuvanja umjetničkog stvaralaštva kao nezaobilaznog obilježja nacionalnog identiteta. Promidžbom i poticanjem projekata u obrazovanju i znanosti, kroz program "Prijatelj koji potiče", Croatia osiguranje želi ukazati na njihovu važnost u stvaranju preduvjeta za postizanje konkurentnosti, ekonomskog rasta i napretka.

Iz dosadašnjeg iskustva pokazalo se kako provođenjem ciljanog natječaja, potporu dobivaju uvijek oni kojima je to zaista najpotrebnije i koji su razradili najkvalitetnije projekte te su svojim znanjem i zalaganjem spremni ulagati u bolju budućnost cjelokupne zajednice, što je jedna od odrednica poslovanja Croatia osiguranja. (PS/jk) 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox