Održana 4.svjetska Berlitz konvencija

Stranci vole educirati se u Hrvatskoj, oduševljeni domaćom hranom, znamenitostima i glazbom
Svjetski poznati jezični centar ugostio je u Zagrebu više od 68 vlasnika svjetskih podružnica Berlitza iz 26 država svijeta te tako otvorio Hrvatsku još više stranim turistima. Za svoju četvrtu svjetsku konvenciju Berlitz franšizna korporacija odabrala je od svih svjetskih gradova upravo Zagreb.
“Ova Berlitz konvencija dala je vlasnicima franšize priliku da se okupe kao poslovni lideri i podijele iskustva s prijateljima i kolegama" rekla je gospođa Ankica Kutle Beljan, vlasnica franšize zagrebačkog jezičnog centra Berlitz u Hrvatskoj te dodala: "Konvencija je pomogla pripremiti vlasnike franšize da se educiraju o novim trendovima, u idućem desetljeću posluju još efikasnije. Nakon 3 dana edukacije u našoj predivnoj metropoli, Englezi, Indijci, Arapi i poduzetnici brojnih drugih zemalja uživali su u domaćim specijalitetima, znamenitostima i hrvatskoj glazbi. I to je nešto što će zauvijek pamtiti."
20 godina uspješne franšize Berlitz diljem svijeta posluje preko 135 godina, a ove godine slavi i 20 godišnjicu uspješnog razvoja franšiznog poslovanja. Diljem svijeta postoji jako malen broj tvrtki s prepoznatljivim brendom i pozitivnim utjecajem na društvo. Upravo zbog obiteljski orijentiranih vlasnika franšize i poduzetnika koji vjeruju u sebe i nove poslovne mogućnosti, Berlitz je postao korporacija. Više od 550 lokacija u više od 70 država svijeta i više od 40 milijuna klijenata, Berlitz je dio Benesse kompanije, sa sjedištem u Princetonu, američki New Jersey.
Ovaj poznati jezični centar nudi opsežan portfelj jezičnih i kulturoloških usluga za pojedince (odrasle i djecu), tvrtke i javni sektor, uključujući: jezičnu poduku, tečajeve o različitosti i inkluziji, komunikacijskim vještinama, mobilnosti, učinkovitom govorništvu, slušanju i pisanju, kao i testiranje i procjenu znanja, te prilagođena dinamična rješenja za kulturološku kompetentnost kroz razne platforme - osobno, putem interneta samostalno, prema vlastitom tempu, i putem interneta uživo, uz instruktora.
Za više informacija o mogućnostima franšiznog poslovanja diljem svijeta, posjetite web stranicu www.berlitz.com (PS/SŠ)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox