Održana konferencija i dodijeljene nagrade „B2B Superprodavač“ 2018. godine

DIV GRUPA, TOP TEAM PLUS i EUROTRADE  imaju najbolje B2B prodavače


U organizaciji portala Poslovni savjetnik u zagrebačkom kongresnom centru Antunović održala se deveta po redu dvodnevna edukativno-poslovna konferencija Superprodavač, te su se u tri kategorije dodijelile godišnje nagrade „B2B Superprodavač godine“. Nagradu „B2B Superprodavač godine“ su primili  Frano Spajić iz tvrtke Div grupa d.o.o. u kategoriji velikih tvrtki, Hrvoje Delić iz tvrtke Eurotrade d.o.o u kategoriji srednjih tvrtki i Sandra Novaković iz tvrtke Top team plus d.o.o. u kategoriji malih tvrtki.

Sudionici su imali priliku slušati predavanja od čak dvadeset i dva vrhunska predavača-prodajnih konzultanata, a bogat program od čak dvadeset i tri predavanja istovremeno se odvijao u dvije dvorane kroz dva dana.

Predavači na konferenciji bili su hrvatski konzultanti, specijalisti za područje prodaje: Petar Majstrović, Toni Babić, Željko Šundov, Mirela Španjol Marković, Saša Petar, Mladen Jančić, Branko Pavlović, Gordana Kadoić, Dragan Knežević, Matej Sakoman, Ivana Zvrko, Ana Šimunović, Gordana Tačković, Mario Fraculj, Martina Osmak, Siniša Begović, Igor Herceg, Sandro Kraljević, Nikša Sviličić, Inga Lalić, Melita Manojlović i Danijel Bićanić.

Uspješni prodavači i općenito uspješni ljudi, osim pretpostavljenih vještina i znanja  koja trebaju imati da bi prodavali i bili uspješni u svom poslu i životu,  znaju prenijeti svoju pozitivnu energiju, zahvalni su, pokazuju empatiju, skromnost, ne pričaju previše, već vlastitim primjerom pokazuju kako djelovati. Prvo osvajaju srce, a tek onda um, zato ljudi kupuju od njih i vole raditi i boraviti s njima. Prvo ih nahrane pozitivom, onda im prodaju. Upravo po tome se razlikuje uspješan prodavač od onog manje uspješnog - o stavu i načinu komunikacije. S tom misli i potrebom za što boljim prodajnim vještinama, rezultatima, te metodama privlačenja novih klijenata, nagradili su se najbolji hrvatski B2B prodavači, te se s javnošću podijelila njihova iskustva, rezultati i metode prodaje.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox