Oil Controle 3 Active: Nova Afroditina linija za masnu i mješovitu kožu

Masna koža jedan je od najzahtjevnijih tipova kože, najčešće se povezuje s tinejdžerima i mladima, ali sve se učestalije kao posljedica brzog, modernog načina života susreće i kod odraslih osoba. Masnu kožu u mladosti, kao niti poslije tridesete kad se najčešće pretvara u miješani tip, nije lako očuvati lijepom i svježom. Upravo je zato Kozmetika Afrodita predstavila novu inovativnu formulu za njegu masne i mješovite kože: OIL CONTROL 3 ACTIVE.

Pobjedonosnu kombinaciju predstavljaju 3 proizvoda s učinkovitom 3 ACTIVE formulom: 24h hidratantna krema, T-zone mattifying serum i HYDRA maska za mješovitu i masnu kožu.

Pomoću izabranih prirodnih sastojaka s Eco-Cert certifikatom, te specijalnim dubinskim navlaživačima 3 ACTIVE formula rješava temeljne probleme mješovite i masne kože. Nova linija proizvoda tako pruža trostruko aktivno djelovanje: matira put i nudi neposredno rješenje za problem kritične „T-zone“, dubinski i dugotrajno intenzivno hidratizira, te uspostavlja prirodnu ravnotežu mesnoća i vlage u koži.

Proizvodi sadrže do 96 posto sastojaka prirodnog porijekla, ne sadrže parabene, silikon, parafin, vazelin ni sintetičke mirise. Parfimirani su prirodnim eteričnim uljima limuna i limunske trave. (PS/JK) 

 


 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox