Osijek: Čelnici HDZ-a drvljem i kamenjem po HDSSB-u

Neodgovorna, bahata i promašena politika HDSSB-a dovela je do teškog stanja u gospodarstvu i velikog broja nezaposlenih osoba u Osječko-baranjskoj županiji i gradu Osijeku, istaknuli čelnici osječkoga i županijskoga HDZ-a.

Predsjednik kluba zastupnika HDZ-a u osječko-baranjskoj Županijskoj skupštini i saborski zastupnik Josip Salapić rekao je kako je neodgovorno što vladu i premijerku Kosor za sve loše što se događa danas najviše prozivaju upravo oni koji su, dok su bili članovi HDZ-a, najodgovorniji za propast osječkoga i slavonskoga gospodarstva.

Posebno je zabrinjavajućim ocijenio "govor mržnje i pljuvanje bez argumenata" HDSSB-ova saborskog zastupnika Dinka Burića ističući kako "njegovi pjesnički uradci, očito napisani u drugoj državi", ponekad mogu biti i smiješni, ali, dodao je, on "svojim govorima sramoti sve nas". Kritizirao je i "nastupe župana Šišljagića", ističući kako njegova retorika neće pomoći da se pokrene gospodarstvo i smanji nezaposlenost u županiji s više od 35 tisuća nezaposlenih osoba. (Hina/jk)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox