Osječka Karolina na jesen otvara nova radna mjesta

Osječka tvrtka Karolina d.o.o. nedavno je i formalno postala članicom Kraš grupe. Za novog direktora imenovan je Alen Varenina,  dosadašnji direktor financija i prokurist, a tvrtku će voditi sa suradnicima koji su i do sada bili na tim pozicijama; Vesnom Tokić-Mikulić, zaduženom za proizvodnju i Igorom Pavičićem, zaduženim za tehnički sektor, piše Glas Slavonije.

Inače, Kraš je treći vlasnik Karoline u devet godina, a već je započeo s prvim konkretnim planovima koji se odnose na postavljanje novih linija za proizvodnju više vrsta Kraševih napolitanki.

Instaliranje novih linija trebali bismo započeti tijekom lipnja, a punu proizvodnju već krajem kolovoza ili u rujnu, kada planiramo zaposliti značajan broj ljudi. Nove će investicije pridonijeti i ukupnom povećanju proizvodnje u našoj tvornici, rekao je Alen Varenina za Glas Slavonije.

Vesna Tokić-Mikulić kaže da je sada glavni zadatak dobra priprema za postavljanje novih linija i pokretanje proizvodnje na njima, te što će korist imati i lokalna zajednica.  Igor Pavičić je dodao kako su u tijeku detaljne pripreme za pokretanje novih proizvodnih linija na kojima se radi u suradnji s osobljem iz Kraša. (jk)

 

Izvor: www.glas-slavonije.hr
Izvor: Pixsell

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox