Osmi EducationUSA sajam visokog obrazovanja

U utorak, 21. rujna 2021., od 18:30 do 21:00 sati održat će se osmi po redu EducationUSA sajam visokog obrazovanja, koji organizira Institut za razvoj obrazovanja (IRO), jedini ovlašteni centar globalne mreže EducationUSA u Hrvatskoj.


Ove godine - drugi put zaredom - Sajam će se održati u online formatu, čime će biti dostupniji posjetiteljima i izvan Zagreba. Na Sajmu će američka visoka učilišta predstaviti svoje preddiplomske i diplomske studijske programe, objasniti postupak prijave na svoje programe, ali i dati informacije o stipendijama koje dodjeljuju međunarodnim studentima.

Jedinstveno događanje u Hrvatskoj

EducationUSA sajam visokog obrazovanja jedinstveno je događanje u Hrvatskoj namijenjeno svima koji žele dobiti više informacija o studiranju u SAD-u – prvenstveno studentima i učenicima, ali i roditeljima i nastavnicima. Svi posjetitelji ovog događanja imat će priliku razgovarati s predstavnicima američkih sveučilišta i koledža na njihovim virtualnim štandovima te na taj način iz prve ruke doznati korisne informacije o studiranju na pojedinim institucijama.

Na ovogodišnjem sajmu preko 35 izlagača

Na Sajmu će gostovati preko 35 izlagača iz raznih država SAD-a među kojima su i California, New York, Pennsylvanija, Texas, Michigan, Illinois, Ohio. Od američkih sveučilišta hrvatskoj publici predstavit će se, između ostaloga, California State University San Bernardino, Columbia College Chicago, Minnesota State University Mankato, Northeastern University i University of Wyoming. Posjetitelji će moći razgovarati i s predstavnicima community collegea – visokih učilišta koja nude dvogodišnje studijske programe –  među kojima su primjerice Bellevue College, Joliet Junior College i Lane Community College.

Dostupno i besplatno savjetovanje s EducationUSA savjetnicom iz Hrvatske

EducationUSA sajam visokog obrazovanja organizira Institut za razvoj obrazovanja (IRO), jedini ovlašteni centar mreže EducationUSA u Hrvatskoj. EducationUSA je mreža savjetodavnih centara u više od 170 zemalja svijeta koju podržava američki State Department, a čiji savjetnici nude točne, objektivne i sveobuhvatne informacije o studiranju u SAD-u. Na ovogodišnjem sajmu posjetitelji će moći posjetiti i štand EducationUSA centra u Hrvatskoj, gdje će dobiti informacije o upisima na američka visoka učilišta i standardiziranim testovima potrebnima za upis studija u SAD-u, kao što su TOEFL, SAT, ACT, GMAT i GRE.

Registracijom do sudjelovanja

Sudjelovanje na Sajmu je besplatno, a sve što je potrebno za posjet tom događanju je registracija preko sljedeće poveznice: bit.ly/SEESTUDENTFAIR2021. Za više informacija o ovogodišnjim izlagačima, svi zainteresirani mogu posjetiti sljedeću stranicu: bit.ly/UniversityGuide2021. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox