Otvoren jedan od najvećih logističko-distributivnih centara za duboko smrznutu robu u Hrvatskoj

Kaufland je u Jastrebarskom u pogon pustio dodatni logističko-distributivni centar specijaliziran za duboko smrznuti asortiman

Tvrtka Kaufland Hrvatska k.d. koja već 20 godina djeluje u Hrvatskoj posebnu pažnju polaže na optimizaciju procesa u lancu opskrbe kako bi osigurali optimalnu svježinu i dostupnost proizvoda u trgovinama diljem Hrvatske. Novo skladište tlocrtne veličine čak 5.873 četvornih metara službeno je pušteno u pogon danas, čemu su prisustvovali predsjednik uprave Kauflanda, Patrick Rudat, član uprave za Prodaju i logistiku, Martin Marić, direktor logističko-distributivnog centra, Siniša Jurenec, i gradonačelnik Jastrebarskog, g. Zvonimir Novosel, koji je tom prilikom izrazio veliko zadovoljstvo sa suradnjom između ovog trgovačkog lanca te Grada.

Drago nam je što se velike kompanije poput Kauflanda odlučuju svoja postrojenja graditi i nadograđivati baš ovdje i što prepoznaju potencijal našega grada koji kontinuirano ulaže u razvoj Gospodarske zone. Također, želim u ime Grada, i svoje ime, čestitati Kauflandu na dovršetku ovog velikog projekta kao i na otvaranju novih radnih mjesta“, izjavio je gradonačelnik Novosel.

Iz Kauflanda su zahvalili na ovoj podršci gradonačelnika te poručuju kako će i u budućnosti ulagati u lanac opskrbe kako bi kupcima Kauflanda mogli ponuditi najkvalitetnije proizvode. „Ponosni smo na novoizgrađeni dio našeg logističko-distributivnog centra koji je napravljen po najmodernijim standardima. Naša ugodna suradnja s Jastrebarskim traje već godinama i vjerujemo kako će se nastaviti i u budućnosti“, poručio je Martin Marić, član uprave za Prodaju i logistiku. (ps/sm)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox