Otvoren luksuzni Green Gold

Otvoren je deveti Međunarodni sajam proizvoda i usluga ruralnih područja Eko Etno Hrvatska Europa Tour. Ovom izuzetnom sajmu hrvatske kulture,  tradicije i baštine pripala je čast da bude i nositelj otvorenja najmodernijeg poslovno – trgovačkog centa u Zagrebu Green Gold.

Na taj način organizatori su na uspješan način spojili moderno i ruralno i atraktivan prostor Green Gold centra pretvorili u prekrasnu bajku. Počasna satnija Kravat pukovnije, dočekala je posjetitelje i uzvanike sajma. Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić otvorio je sajam i rekao kako je dobro je upoznat sa njegovim ciljevima i da cijeni napore koji organizatori Eko Eno Hrvatska Europa Toura ulažu da se proizvodi hrvatskog sela predstave kao europski brend i postanu konkurentni na međunarodnom tržištu.

Ekologija je u srži Green Gold Centra, istaknuo je direktor centra Darko Pavković, a osim toga njihova kompanija podržava nastojanja da hrvatska kultura, tradicija i baština  budu predstavljeni na najbolji mogući način.

Predsjednica organizacijskog odbora Dijana Katica izrazila je zadovoljstvo jer je ovogodišnji Eko Etno Hrvatska Europa Tour  postigao ono što se nitko nije usudio ni pomišljati. Da će se ruralni krajevi, tradicija i običaji predstavljati u najmodernijem poslovnom centru, a upravo je to način na koji se žele predstaviti često zaboravljeni biseri hrvatskih ruralnih krajeva. Ali i ove godine uvedene su brojne novosti. Eko Etno Spa zona mjesto je u kojem ćete saznati sve o prirodnoj kozmetici, djelotvornim svojstvima biljki sa našeg podneblja i moći se opustiti. Novost je i Eko Etno modna platforma koja visoku modu uspješno kombinira sa etno detaljima. Na modnoj reviji predstavit će svoje modele, a manekenke će predstaviti i tradicijski nakit te tradicijske frizure na moderan način. (PS/HT)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox