Otvorene prijave i predstavljen žiri za SoMo Borac 2022

Otvorene su prijave za jubilarno 10. izdanje regionalne nagrade za digitalne radove SoMo Borac, a kandidati će svoje radove ove godine moći prijaviti u tri nove kategorije - SoMo Growth, Somo Global i DA - Digitalna Aktivacija.


Dodjela nagrada će ove godine po prvi put biti održana u Zagrebu gdje će se okupiti najveći regionalni stručnjaci iz područja digitalnog marketinga.

Osluškujući kretanja tržišta i nove tržišne trendove, svake se godine prilagođavamo i donosimo novitete. Sretna sam što ćemo s tri nove kategorije dati dodatni prostor za prepoznavanje vrhunskih radova kojih u digitalu nikad ne manjka. Pozivam ovim putem sve da prijave svoje radove u jednoj od deset kategorija, prepuste se u ruke stručnjacima te pokažu klijentima zašto su upravo oni bili najbolji izbor, istaknula je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica nagrade SoMo Borac.

Kategorije SoMo Growth i SoMo Global donose novi način vrednovanja radova pa će 70 posto ocjene nositi rezultati, dok će se s po 15 posto vrednovati originalnost i kreativnost te kvaliteta izvedbe. Žiri je sastavljen od digitalnih stručnjaka iz najboljih agencija cijele regije, a ove godine im se pridružuju predstavnici startupa i scaleupa.

Cilj ovogodišnjeg SoMo Borca je da stvori zajednicu koja pridonosi razvoju i pozicioniranju struke u regiji te povezuje sve koji se bave digitalnim marketingom na domaćoj i međunarodnoj razini.

U 10 godina SoMo Borca sudjelovao sam u natjecanju na strani klijenta, kao dio agencije te kao član žirija. SoMo Borac je za mene bio i ostao najrelavantnija digitalna nagrada u regiji stoga mi je zaista velika čast ove godine biti prvi među jednakim članovima žirija. Iz pozicije CMO-a SofaScorea posebno se veselim što od ove godine imamo i nove kategorije koje potiču efikasnost, a uz domaće „usual suspectse“ veselim se i pozivam na sudjelovanje IT/Startup marketing zajednicu koja prodaje domaću marketinšku pamet na globalnom tržištu, dodao je Ivan Kovačević, predsjednik žirija SoMo Borca i direktor marketinga SofaScorea.

Ovogodišnji žiri iz Hrvatske čine:

Ivan Kovačević, SofaScore - predsjednik žirija, Nikola Jellačić, Superbet, Maja Čulig, Foreo, Fran Mubrin, 404, Hrvoje Pilić, Degordian, Barbara Sabo, Human, Roberta Kranjec, Grey BiŽ, Nela Fegić Moguljak, Imago Ogilvy, Maja Kecerin Šplajt, Real Media i ostali regionalni stručnjaci. Cjelokupni popis dostupan je na službenoj web stranici.

Novosti oko SoMo Borca mogu se pratiti i na Facebooku, Instagramu, Linkedinu, i YouTubeu, kao i prijavom na SoMo Borac newsletter. Više detalja o svih deset kategorija (SoMo Social, SoMo Content, DA - Digitalna Aktivacija, Digitalni Mix, SoMo Tech, SoMo Web, CM Godine, SoMoRitanac, SoMo Growth i Somo Global) nalazi se na linku. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox