Papa na dlanu

Proslava Božića i božićna događanja koja će predvoditi papa Benedikt XVI. uživo će se prenositi na internetskim stranicama i putem iPhonea, zahvaljujući dogovoru Vatikana s Telecom Italijom, izvijestio je službeni Vatikan.

 

To će vjernicima iz cijelog svijeta omogućiti praćenje na iPhoneu i putem internetskih stranica Radio Vatikana (www.pccs.va), Pontifikalnog vijeća za društvene komunikacije (www.pccs.va) te na web-stranici www.pope2you.net, raznih vjerskih priredaba i obreda koje će tijekom božićnih blagdana voditi Papa, izvijestio je Radio Vatikan.

Polnoćka, poruka koju će uputiti Papa, blagoslov "Urbi et Orbi" u nedjelju u podne, te misu koja će se služiti u povodu svjetskoga dana mira 1. siječnja, prenosit će se izravno audio i video putem.

Korisnici će moći odabrati praćenje programa na jednom od šest jezika: talijanskom, francuskom, engleskom, njemačkom, španjolskom i portugalskom. Polnoćka će se prevoditi i na kineski, a misa 1. siječnja prevodit će se na arapski. Slušatelji će moći odabrati i audio kanal bez dodatnog komentara ili prijevoda. (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox