PBZ Card uručio donaciju Klinici za dječje bolesti Zagreb

U godini obilježavanja 40 godina American Expressa u Hrvatskoj, predstavnici PBZ Carda su uručili donaciju Klinici za dječje bolesti Zagreb, Kliničkog bolničkog centra "Sestre milosrdnice" u iznosu od 256.701,00 kuna.

Donirana sredstva namijenjena su Zavodu za dječju neurologiju za kupnju EEG sustava sa stanicom za pregled, analizu i ispis, koji će omogućiti Klinici kvalitetnije praćenje i liječenje djece s neurorizicima. Upravo povodom četrdesetog rođendana, PBZ Card od početka 2012. godine za svoj humanitarni projekt „Činim dobro svaki dan“ umjesto dosadašnjih 35 lipa, koliko je donirao za svaku kupnju kod koje je pri plaćanju korištena American Express kartica sa srcem, izdvaja 40 lipa, a bez ikakvog troška za korisnika kartice.

 Donacija "Klaićevoj" dio je humanitarnog djelovanja PBZ Carda pod nazivom „Činim dobro svaki dan“ i American Express kartice sa srcem putem koje PBZ Card pomaže projekt Ministarstva zdravlja RH „Praćenje djece s neurorizicima“. (PS/JK)

 

 

Foto: Vlatka Mejaški Bošnjak, dr. med., voditeljica Zavoda za dječju neurologiju Klinike za dječje bolesti Zagreb, predsjednik Uprave PBZ Carda Mislav Blažić  

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox