P&G-u četvrti put dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner

Procter & Gamble i ove se godine ističe kao jedan od najatraktivnijih poslodavaca na tržištu i tvrtka koja posluje u skladu sa suvremenim svjetskim HR trendovima. Tome svjedoči činjenica da je P&G-u na svečanoj dodjeli u Zagrebu po četvrti put zaredom uručen Certifikat Poslodavac Partner, prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.


Procter & Gamble postigao je impresivan ukupan rezultat od 90% mogućih bodova, pri čemu se tvrtka posebno istaknula u područjima Upravljanja učinkom, Usavršavanja i razvoja i Odnosa prema zaposlenicima.

Odličan rezultat posljedica je poslovnog pristupa koji se temelji na izgradnji kompanije iznutra, razvojem zaposlenika u buduće lidere. Većina zaposlenika P&G-a, naime, karijeru započinje na početnoj razini s koje postepeno napreduju prema većoj odgovornosti i novim poslovnim izazovima unutar kompanije.

Osim mogućnosti postepenog razvoja karijere unutar kompanije, P&G svojim zaposlenicima nastoji omogućiti balans privatnog i poslovnog života, pružajući im fleksibilne radne aranžmane, omogućujući da rade od kuće te provodeći ankete i izlazne intervjue kako bi svoje procese mogli bolje prilagoditi potrebama zaposlenika.

Sustavnim radom na razvijanju ljudskih resursa P&G jasno izražava svoj stav da su zaposlenici ključ uspjeha kompanije, što se vidi i kroz podatak da je u protekloj godini 100% zaposlenika bilo uključeno u barem jedan od mnogobrojnih oblika usavršavanja koji P&G omogućava svojim zaposlenicima.

Lana Zanne Latos, direktorica za Hrvatsku i Sloveniju, primila je, zajedno s cijelim timom, uz prigodno slavlje, Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

P&G je najveća svjetska FMCG kompanija, redovno globalno prepoznata na području razvijanja talenta zbog čega je često na listama najboljih poslodavaca. Izuzetno smo ponosni na ovo priznanje jer se odnosi na P&G u Hrvatskoj gdje naši djelatnici imaju pristup svim globalno, ali i lokalno razvijenim programima na području razvijanja karijere, mogućnostima usavršavanja, prilikama za osobni razvoj i to u dobroj atmosferi s mladim i motiviranim timom“,  istaknula je Lana Zanne Latos, direktorica za Hrvatsku i Sloveniju.

Ovo nam je priznanje veliki uspjeh s obzirom da kompanija kontinuirano ulaže značajne resurse u razvoj ljudskih potencijala što predstavlja jedan od glavnih prioriteta pri planiranju poslovnih ciljeva. Stalno prateći globalne trendove, odjel ljudskih potencijala je predan superiornom pristupu svojim djelatnicima od prijave za posao do svakodnevne podrške u karijeri. Ono što naši djelatnici sami ističu je da je bi P&G preporučili svojim prijateljima, prvenstveno zbog osjećaja pripadnosti kompaniji u kojoj se svi ponašaju jedni prema drugima s poštovanjem i činjenice da je osobni uspjeh vrlo jasno definiran, s jasno postavljenim individualnim ciljevima koji rezultiraju time da je svatko krojač svoje karijere u kojoj postoje bezbrojne mogućnosti“, istaknula je Dina Baraković, voditeljica odjela ljudskih potencijala za Hrvatsku.

P&G u Hrvatskoj zapošljava 42 djelatnika, od kojih je trenutno šest na zadacima van Hrvatske, a otvorene radne pozicije možete potražiti na www.pgcareers.com

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox