Podravka razvila novu web stranicu Vegete: Interaktivna platforma za mlađu publiku

Nova web stranica prati aktualne tehnološke trendove i čitateljima nudi interaktivnu komunikaciju za personalizirano iskustvo u pronalasku kulinarske inspiracije.

Na web stranici www.vegeta.hr, Podravka je predstavila digitalni makeover svojeg najpoznatijeg tržišnog brenda te svojim posjetiteljima i potrošačima ponudila jedinstveno tehnološko iskustvo.

Riječ je o iznimno naprednoj web stranici koja dolazi s razigranim, inspirativnim web dizajnom, kako bi se što više približila mlađoj publici i vjerno dočarala novu filozofiju “slobodno kuhaj”.

Stranica je redizajnirana u suradnji s web tvrtkom Nivas.hr, s kojom Podravka već ima niz uspješnih digitalnih projekata i inovativnih web kampanja.

Responzivna tehnologija, prilagođena zaslonima na dodir

Nova web stranica napravljena je u responzivnoj html5 tehnologiji, što omogućuje svim korisnicima jednako kvalitetan pristup i jedinstveno iskustvo putem svih vrsta uređaja – od klasičnih stolnih računala do tableta i pametnih telefona.

Uz responzivnost, stranica sadrži napredne CSS3 animacije, moderno parallax kretanje i navigaciju, a svi elementi prilagođeni su upravljanju dodirom putem "touch screen" uređaja.

„Cilj Vegete je potaknuti inspiraciju, igranje i zabavan pristup kuhanju i provođenju vremena u kuhinji. Zato je i nova internetska stranica napravljena kao sveobuhvatna kulinarska platforma s novim, inovativnim konceptima, kao što je Mood Food. Vegeta s novim webom i novim pristupom prati želje i potrebe mlađih potrošača“, rekla je Marinka Akrap, direktorica sektora Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke.

Stranica obiluje novitetima kao što su inteligentni interaktivni sadržaji "Mood Food". Njihova posebnost leži u istraživanju tržišta i suradnji s psihologom u kojemu su raspoloženja i prehrana povezani kroz napredne algoritme.

Mood Food personaliziran interaktivni sadržaj

To u praksi predstavlja jedinstven, "po mjeri krojen" pristup svakom korisniku, koji kroz par klikova može dobiti bogat sadržaj i recepte koji odgovaraju njegovom trenutnom raspoloženju.

Uz Mood Food, na stranici se nalazi i pregled bogate povijesti Vegete kao i arhiva poznatog TV showa "Male tajne", s Oliverom Mlakarom i Stevom Karapandžom.

Bogat, brz i dostupan sadržaj

Kako bi bili sigurni da će svih 16.000 linija CSS koda u svakom trenutku i za svakog korisnika funkcionirati besprijekorno, korištene su PHP i MySQL baze podataka te Memcache serveri, spremni istovremeno prihvatiti velik broj korisnika.

Nova stranica odiše prepoznatljivim vizualima i razigranom komunikacijom koja posjetitelje poziva na interakciju i međusobno upoznavanje te uspješno razbija rutinu web stranica, pokazujući kako brendovi s desetljećima tradicije, kao što je Vegeta, mogu biti i predvodnici u digitalnoj komunikaciji, posebice prema mlađoj publici.

Upravo su navike mlađe publike, koja kuhinju doživljava kao prostor za igru, druženje i eksperimentiranje, inspirirale dizajn i pristup u izradi web stranice. Kreativnost, sloboda razmišljanja, hrabrost i emocije, čine novi komunikacijski smjer, dok istovremeno stranica pruža jednostavnost i kvalitetno korisničko iskustvo.

Baš kao i sama Vegeta, i nova web stranica bit će odličan začin za sve koji žele brze, moderne, zabavne i inspirativne informacije!

(PS/Z.R.)

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox