Pokrenut prvi antistresni program 3R – Recharge, Renew, Reboot

Novopokrenuti regionalni antistresni program za žene iz poslovnog sektora koji nosi naziv 3R – Recharge, Renew, Reboot održat će se početkom travnja 2016. godine u Mariji Bistrici, a otvara ga najpoznatija health i life coacherica s ovih prostora, Dragana Jovanović.

Tijekom dva dana održavanja, uz poseban program Dan za tebe: tajne dobre energije tijekom prvog 3R vikenda, s grupom managerica i poduzetnica, ali i žena iz medija radit će i renomirana liječnica dr. Meri Bura; Udruga Slobodni maseri predstavit će dobrobiti masaže u stolici, na radnom mjestu, u sklopu „Kampanje za zdrava radna mjesta“ kojom promoviraju važnost upravljanja stresom na radnom mjestu, a sastavni dio vikenda bit će i opsežno predavanje o primjeni konoplje u zdravoj prehrani, pod vodstvom tvrtke Konoplja & Co., Marine Zubak i Romine Mlinarević.

Program 3R prvi je ovakav projekt u Hrvatskoj, a osmislila ga je i pokrenula grupa privatnih poduzetnica i medijskih djelatnica iz Zagreba, uz podršku Virtualnog ženskog poduzetničkog centra iz Zagreba koji okuplja poduzetnice iz regije, a zamišljen je kao platforma za žene iz poslovnog sektora čija je svakodnevnica obilježena izuzetno visokom razinom stresa i manjkom slobodnog vremena.

Dolaskom renomirane i jedne od najistaknutijih ekspertica za life i health coaching u regiji, Dragane Jovanović, iz Life centra, već s prvim 3R vikendom započinje i regionalna suradnja unutar ovog projekta, a upravo ova ekspertica, svojim dugogodišnjim iskustvom coachinga ciljne skupine 3R programa svjedoči o tome koliko stres i ubrzan način života pogađa žene na položajima odlučivanja u poslovnom sektoru.(lp)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox