Pokrenut VIP forum

Vip Forum nova je online platforma na kojoj svi zainteresirani mogu raspravljati i učiti ili podijeliti svoja iskustva i znanja vezana za telekomunikacijske usluge. Primjerice, usporediti modele mobitela i tarifne opcije, saznati kako prebaciti fotografije sa svog smartphonea ili kako koristiti neku aplikaciju. Vip Forum sadrži i posebne funkcionalnosti poput tražilice u koju korisnici jednostavno mogu utipkati pitanje i vrlo brzo doći do već postojećeg odgovora, kojeg mogu ocijeniti kao rješenje koje im je (ili nije) pomoglo. Uz forumaše, svojim će odgovorima, primjedbama i sugestijama biti prisutni i iskusni Vipnetovi djelatnici koji će se brinuti da forumaši na sva neodgovorena pitanja vezana uz Vipnetove usluge dobiju relevantne i pravovremene odgovore.

Forum je podijeljen u nekoliko kategorija, intuitivan je i jednostavan za korištenje. Na temelju znanja, aktivnosti i angažmana na forumu, forumaši će biti rangirani se sukladno svojim zaslugama te će na taj način moći napredovati i graditi svoj imidž relevantnih društvenih komentatora. Aktivnosti forumaša vrednuju se rang ljestvicom koja raznim forum aktivnostima (odgovaranjem na postove, teme, respektiranjem ostalih članova...) članu Vip foruma mogu donijeti privilegije i nagrade u kontekstu korištenja foruma. Dosezanjem određenog ranga, korisnik može „otključati“ mogućnosti dodavanja video zapisa, dodavanja slika u poruku, odabir više priloženih avatara i sl.

Vip Forumu je moguće pristupiti i preko Vipnetove službene Facebook stranice. Koristeći Facebook aplikaciju „Vip Forum“, korisnici mogu brzo i jednostavno pretraživati, tražiti odgovore i postavljati pitanja, a sve što je objavljeno preko „Vip Forum“ aplikacije istog trena postaje vidljivo i na Vip Forumu i na Facebooku. Cilj je olakšati pristup informacijama svim korisnicima telekomunikacijskih usluga te stvoriti posve novu zajednicu koja će na jednome mjestu okupiti sve one željne razmjenjivanja za njih najvažnijih i najkorisnijih savjeta, uputa, prijedloga i komentara.

"Pokretanjem Vip Foruma željeli smo uspostaviti što neposredniju komunikaciju s korisnicima te im omogućiti da međusobno diskutiraju i razmjenjuju informacije - dati svima onima koji imaju što za reći dovoljno adekvatnog prostora da to i učine te korisnicima ujedno pružiti što ažurniju i kvalitetniju stručnu podršku. Svima koji pronalaze interes u tehnologiji, telekomunikacijama i sličnim područjima, želimo omogućiti da sudjelovanjem u različitim temama i diskusijama dobiju priliku pokazati i s drugima podijeliti svoje iskustvo i stručnost. I to bez cenzure jer na Vip Forumu se cijeni znanje" rekao je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta.

U testiranju funkcionalnosti Vip Foruma u Beta fazi sudjelovalo je deset BETA testera – poznata imena online zajednice i novinari iz IT sektora koji su svojim iskustvom i sugestijama pomogli da Vip Forum bude centralno mjesto za prikupljanje svih informacija o telekom industriji, ali i mjesto koje je zaista prilagođeno korisnicima i njihovim potrebama i željama. PS/S.P.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox