POSLOVNI SAVJETNIK AKADEMIJA: Savjetovanje o pravu i porezima za marketing i PR stručnjake

Sve što bi trebali znati iz područja prava i poreza, a usko je vezano uz marketing i PR struku

U organizaciji Akademije mjesečnika Poslovni savjetnik 14.2.2013. u zagrebačkom hotelu Dubrovnik s početkom u 8.30 sati održat će se jednodnevno "Savjetovanje o pravu i porezima za marketing i PR stručnjake". 

Savjetovanje je namijenjeno marketing i PR stručnjaima, direktorima sektora, predsjednicima uprava i ostalima koji rade u području marketinga i PR-a. 

Predavači su vrhunski stručnjaci i prakse, Kamilo Antolović,sudski vještak za oglašavanje i tržišne komunikacije, Igor Milinović, porezni stručnjak i glavni urednik časopisa Računovodstvo i porezi u praksi, Božo Prelević, pravni stručnjak i izvršni urednik časopisa Propisi.hr i Kristina Kanceljak, odvjetnica, stručnjak za autorska prava.

Na savjetovanju će se govoriti o primjerima kršenja kodeksa i propisa  hrvatskoj praksi, najčešćim oblicima pogrešaka u oglašavanju, autorskim pravima, zaštiti intelektualnog rada, poreznim aspektima donacije, sponzorstva, promidžbe i reprezentacije, poreznoj i pravnoj problematici iz područja marketinga i PR-a (specifični slučajevi), ovlastima inspekcije prema Zakonu o zaštiti potrošača, sklapanju ugovora, pregledu određenih kazni iz područja marketinga i PR-a itd. Poseban dio bit će posvećen odgovorima na vaša konkretna pitanja iz prakse.

Program možete pogledati na linku: http://www.poslovni-savjetnik.com/akademija/Savjetovanje_o_pravima_i_por...


 

Cijena jedne kotizacije iznosi 952,kn + 25% PDV (ukupno 1.190 kn). U cijenu kotizacije uračunata su predavanja prema programu, radni materijali, kava i buffet ručak u restoranu hotela Dubrovnik.

Zahvaljujemo podupirateljima projekta: HURA, HUOJ, HUKA, te medijskom pokrovitelju Poslovnom dnevniku, mjesečniku Direktor, Propisi.hr i Računovodstvo i porezi u praksi.

Više informacija i prijave na telefon 01/49 21 742.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox