Poslovni savjetnik - br. 1 u kvaliteti jednodnevnih edukativnih evenata

Hrvatski poslovnjaci odabrali su Poslovni savjetnik kao ponuđača najveće razine kvalitete kada je riječ o jednodnevnim poslovnim konferencijama, seminarima i radionicama u Republici Hrvatskoj. Pokazalo je to najnovije istraživanje kvalitete - BUSINESS QUDAL - QUality meDAL (www.qudal.hr) iz veljače 2013. u kojem su ispitanici bili isključivo poslovne osobe.

 

Istraživanje QUDAL - Business Croatia 2013/2014 provela je švicarska kuća ICERTIAS (www.icertias.com) na uzorku od 1.200 ispitanika, isključivo poslovnih osoba (vlasnici tvrtki, direktori, manageri...) u Hrvatskoj, CAWI - DEEPMA metodom (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness) u periodu od 4. do 15. veljače 2013.

Ispitanicima, poslovnim osobama u Hrvatskoj je u istraživačkoj anketi putem web obrasca postavljeno sljedeće pitanje: "Navedite naziv tvrtke koja u Hrvatskoj organizira i nudi jednodnevne poslovne konferencije, seminare, radionice i sl. najviše razine kvalitete". Pitanje je bilo otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili unaprijed ponuđeni odgovori, već su oni sami mogli slobodno navoditi ono što smatraju najprimjerenijim odgovorom na ovako postavljeno pitanje. Najveći broj ispitanika na ovo je pitanje odgovorio: "Poslovni savjetnik". Zahvaljujući ovoj osvojenoj poziciji, Poslovni savjetnik ima pravo nositi prestižan status - QUDAL - top QUality meDAL - i QUDAL medalju s maksimalnih pet zvjezdica za kvalitetu.

Istraživanje je provedeno u potpunosti u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR). Bitno je napomenuti da istraživanje QUDAL ne mjeri tržišne udjele, ili snagu brenda, već isključivo i samo iskustvo, zadovoljstvo i percepciju ispitanika kvalitetom usluge i ponude na tržištu.

Mjesečnik Poslovni savjetnik nakon gotovo devet godina redovnog izlaženja omogućio je poslovnim ljudima da se još više educiraju, ne samo putem tiskanog i web izdanja već i kroz čitav niz jednodnevnih konferencija, seminara i radionica uz vrhunske hrvatske predavače u sklopu Poslovni savjetnik Akademije. Kroz čitav niz jednodnevnih edukacijskih programa koje smo poslovnim ljudima ponudili tijekom ove godine obrazuje se oko 2.500 različitih poslovnih ljudi. Naš cilj je prenositi znanje najboljih stručnjaka kako bi oni u svom poslu i životu bili još uspješniji, to je krilatica Poslovni savjetnik Akademije. Ponosni smo što je tržište prepoznalo kvalitetu i što smo osvojili ovu prestižnu nagradu koja će nam biti dodatni vjetar u leđa u daljnjem razvoju Akademije“, navodi Sandra Mihelčić, direktorica i vlasnica Business Media Group, izdavača Poslovnog savjetnika i voditeljica Akademije Poslovnog savjetnika. (PS)


Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox