Potpuno nova Poslovna.hr sofisticirano je rješenje koje u potpunosti odgovara svim zahtjevima današnjeg poslovanja

Vizualizacijom podataka do sasvim novog doživljaja analitike.

Svim postojećim korisnicima portala dostupna je na korištenje nova verzija koja omogućava još brže donošenje odluka, a uz intuitivnu pretragu lako je doći do novih poslovnih prilika.

Tvrtka Bisnode, vodeći ponuđač poslovnih informacija, tržištu je predstavila novu inačicu portala Poslovna.hr, koja prateći najnovije trendove u vizualizaciji i i stematizaciji podataka, korisnicima pruža brzu i pouzdanu podršku u odlučivanju. „Osnovni cilj razvoja nove Poslovne bio je da korisniku skratimo vrijeme donošenja odluke te da sve informacije bitne za odlučivanje budu vrlo jasne i lako dostupne.“ – kazao je Benjamin Cerovac, direktor tvrtke Bisnode i nastavlja „Velik je naglasak stavljen na vizualizaciju podataka - naši su analitičari razvili novi sustav prikaza ključnih pokazatelja te je od sad još jednostavnije i brže provjeriti poslovanje pojedinog subjekta.“

Od sad, Poslovna osigurava potpuno novi doživljaj analitike. Preglednost informacija i intuitivnost olakšavaju donošenje odluka, a novi sustav pretrage omogućuje vrlo detaljno istraživanje svih 750.000 poslovnih subjekata i vrlo precizno mirko-targetiranje. Zahvaljujući novom sustavu pretraživanja javnih natječaja, vrlo je lako doći do novih poslovnih prilika. U to su se mogli uvjeriti i svi postojeći pretplatnici  kojima je  Bisnode eksluzivno omogućio pristup novom portalu. Portal je vrlo intuitivan, a kao najveću prednost korisnici najviše ističu preglednost i jasne grafičke prikaze. Nadalje, sami odabiru opseg pretrage – od osnovnih pokazatelja sadržanih u brzom pregledu za prvu sliku poslovanja poduzeća od interesa pa sve do detaljnih financijskih izvještaja i povijesnih podataka. „Povratne informacije od naših klijenata iznimno su nam važne.  Drago nam je da prve reakcije potvrđuju naše najstojanje da složene analitičke pokazatelje učinimo razumljivima, a pristup informacijama prilagodimo individualnim potrebama korisnika različitih profila – od onih koji žele realnu, trenutačnu sliku poslovanja do onih kojima je za donošenje odluke o suradnji ipak potreba dubinska analiza.“  - pojašnjava Cerovac i podsjeća „U današnjem svijetu koji se brzo mijenja, pouzdane i provjerene informacije i dalje su imperativ. Da bi omogućili donošenje kvalitetnih poslovnih odluka i klijentima osigurali puzdani alat za smanjenje rizika, Bisnode jedini na tržištu nudi potpuno legalne podatke o poslovanju.“

Poslovna.hr sadrži financijske pokazatelje za više od 750.000 poslovnih subjekata, u gotovo 20 godina, prikupljeno je više od 370 milijuna zapisa te 1,2 milijuna poveznica između pravnih i fizičkih osoba. Na dnevnoj se bazi vrši više od 250.000 dnevnih provjera i preko 9.000 dnevnih izmjena podataka.

Tvrtka Bisnode vodeći je ponuđač poslovnih informacija u Hrvatskoj te je dio međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg europskog ponuđača poslovnih i informacija i analitičkih rješenja sa sjedištem u Stockholmu. Bisnode AB je na europskom tržištu informacija prisutan još od 1989. godine i okuplja više od 2.400 stručnjaka iz 18 europskih država. Tvrtka Bisnode je najveći partner tvrtke Dun&Bradstreet te svojim klijentima omogućava informacije o više od 250 milijuna tvrtki iz 220 zemalja svijeta. (PROMO)

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox