Predstavljen FeedMeBack - inovativni softver za ljudske potencijale

Zagrebačka agencija za razvoj ljudskih potencijala predstavila je inovativni softver pod nazivom FeedMeBack koji gradi uz potporu i financiranje EU fondova.

Riječ je o softveru za procjenu osoba i organizacija s ciljem njihovog unaprjeđenja i poboljšanja. Alat je to koji menadžerima zaduženim za razvoj ljudskih potencijala omogućuje niz vrlo korisnih spoznaja, primjerice o stanju organizacijske kulture, odnosu među zaposlenicima te njihovoj motiviranosti. Zahvaljujući tom alatu pojedinci u poslovnom sustavu moći će aktivno osvještavati svoje izazove, ali i kvalitete jer će dobivati anonimne i konstruktivne povratne informacije o svojoj izvedbi od svih osoba s kojima surađuju. Također, oni koji će davati feedback kolegicama i kolegama, automatski će učiti kako taktično komunicirati i to zbog dizajna sustava u koji su ugrađene najsuvremenije spoznaje o uspješnoj komunikaciji i zdravim međuljudskim odnosima.

Projekt FeedMeBack sufinancira EUREKA, europska mreža za istraživanje i razvoj orijentirana prema inovacijama i tržištu i to s 50% troškova. S obzirom da je riječ o mreži koja pomaže izgradnju partnerstava kroz zajedničke multilateralne projekte u više od 30 zemalja, u provedbi projekta FeedMeBack sudjeluju tri strane.

Vodeći je partner hrvatska tvrtka Horizont Internacional koja koordinira aktivnosti svih sudionika.  (PS/JH)

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox