Predstavljena kampanja SOS Dječjeg sela Hrvatska

Na konferenciji za novinare predstavnici SOS Dječjeg sela Hrvatska zajedno sa svojim partnerima predstavili su kampanju ''Vaša budućnost ovisi o nama – naša sadašnjost ovisi o Vama!'' povodom 20 godina djelovanja SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Cilj kampanje jest naglasiti važnost svekolike potpore putem novčanih priloga, edukacije, ulaganja i budućnost djece SOS Dječjeg sela Hrvatska koje se financira dobrovoljnim prilozima te potaknuti građane na donacije i zvanje humanitarnog telefona pozivom na 060 9003 (cijena poziva 5 kn + PDV).

Cjelovita kampanja koja uključuje TV i radio spot, print i OOH oglase, te komunikaciju na digitalnim medijima kreativni je uradak agencije Unex Grupa, a protezat će se tijekom cijele godine, no središnji događaj biti će ipak u svibnju kada se obilježava i Tjedan obitelji. U nedjelju, 6. svibnja 2012. godine u SOS Dječjem selu Lekenik, od 10 h do 17 h nas očekuje bogat program od kreativnih radionica do zabavnog sadržaja u čast svim SOS mamama, SOS djeci i SOS obiteljima. Na taj način zaposlenici, SOS mame i djeca SOS DSHa će izraziti zahvalnost za nesebičnu potporu bez koje Udruga ne bi živjela.

Ovu akciju su podržali mnogi iz poslovnih i umjetničkih krugova Lijepe naše koji na ovaj način sudjeluju u stvaranju nove generacije uspješnih ljudi. Među njima su i INA, Unex Grupa, Millenium promocija, Večernji list, 24 sata, Poslovni dnevnik, Business Media Group, Poslovni savjetnik, T-Hrvatski Telekom i mnogi drugi koji su danas istaknuli da svojim primjerom žele potaknuti širu javnost na aktivno sudjelovanje u ovoj akciji. (PS/JK)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox