Prekvalifikacija radnica Kamenskog u wellnes terapeute

Na Zagrebačkom velesajmu od 11. do 13. ožujka održat će se sajam Dani ljepote na kojima će se predstaviti 129 izlagača i suizlagača iz 16 zemalja, rečeno je na konferenciji za novinare.

Dani ljepote okupit će profesionalce iz kozmetičke industrije, proizvođače, trgovce te sve one koji brinu o ljepoti i zdravlju.

U isto vrijeme kada i Dani ljepote, u paviljonu 5. ZV-a održat će se i prvi put sajam mode Fashion.hr industrija koji za cilj ima oživljavanje domaće tekstilne industrije i njezino povezivanje s hrvatskim dizajnerima.

 

Prekvalifikacija za radnice Kamenskog

Na konferenciji je najavljeno i kako će Wellness udruga Hrvatske (WUH) u suradnji s Zagrebačkim velesajmom osigurati bivšim radnicama Kamenskog deset besplatnih prekvalifikacija u zanimanje wellness terapeuti - licencirano zanimanje koje se upisuje u radnu knjižicu.

Kako je pojasnio ravnatelj Wellness učilišta Vimal Marko Jurakić, školovanje traje ukupno 296 sati, a nastavni će program u cjelini odraditi učilište Vimal.

Teorijski dio nastave održavat će se u prostorima učilišta i ZV-a, dok će praktični dio biti u prostorima WUH, kao što su Terme Tuhelj, Terme Jezerčica, Life city wellness Špansko itd.

Glavni kriterij za odabir kandidatkinja bit će socijalno-ekonomski aspekt, kazao je Jurakić. (Hina/jk)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox