Prestižne nagrade s turističkog sajma u Pekingu

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) i Turistička zajednica grada Zagreba dobile su prestižna priznanja tijekom turističkog sajma "COTTM" (China Overseas Tourism & Travel Market), koji se održava od 13. do 15. travnja u Pekingu, priopćeno je iz HTZ-a.

Zajedničko priznanje za inovativnost turističke ponude (Silver Award) dodijeljeno je Hrvatskoj turističkoj zajednici i Slovenskoj turističkoj zajednici. Zajedničko priznanje Hrvatskoj i Slovenskoj turističkoj zajednici rezultat je uspješne turističke suradnje dvije susjedne zemlje koja je na kineskom tržištu započela unazad godinu dana organizacijom manifestacije "Doživi Hrvatsku, osjeti Sloveniju". Također, Turističkoj zajednici Grada Zagreba dodijeljeno je priznanje za marketinšku ponudu (Bronze Award). Na sajmu "COTTM" u Pekingu svoju je ponudu predstavilo više od 300 turističkih agencija i turističkih zajednica iz 50 zemalja svijeta.

Priznanja su dodijeljena za postignuća u sedam kategorija uključujući marketinšku ponudu, inovativnost ponude, medijsku promidžbu, kvalitetu usluge, posebni medijski marketing, ponudu luksuznih proizvoda te svekoliku turističku ponudu. U ime Kineskog istraživačkog instituta za inozemna putovanja COTRI (China Outbound Tourism Research Institute) priznanja su dodijelili čelni ljudi te institucije. Nakon Pekinga, u organizaciji Hrvatske i Slovenske turističke zajednice, 18. travnja organizira se poslovna radionica kineskih te hrvatskih i slovenskih turističkih djelatnika. Osim na sajmu u Pekingu, hrvatska turistička ponuda bit će predstavljena na i na sajmu WTF od 12. do 15. svibnja u Šangaju. (Hina/mš)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox