Prevareni građani od Tele2 dobivaju ogromne račune

Sve je više prigovora građana koji ne mogu vjerovati računima za Tele2 usluge. Iznosi znatno premašuju ugovorene, a korisnici se neprestano žale, piše novilist.hr

Usluga limitiranog računa u svojoj primjeni čini se i nije najbolja. Javljaju se brojni građani koji dobivaju enormne iznose na računima. Petar Sergo, primjerice, dobio je za prosinac 2010. godine račun od 9.900 kuna, iako je imao ugovoren limit od 700 kuna. Nakon što sam dobio ovaj golemi račun usprkos limitu, slao sam operateru pisma i mailove, ali bezuspješno. Uvijek je odgovor glasio da oni ne mogu ništa učiniti, požalio se Sergo.

Da Petrov slučaj nije jedini potvrdio je i Julijo ŽderićTakođer imam limit koji je ugovoren na 700 kuna. Za studeni 2011. sam međutim dobio račun od 1.884 kune!, kaže Žderić. Iznenadio se kada je poslao poruku, a javljeno mu je da je potrošio tri puta više od limita, bez da mu je blokiran račun i bez da su ga obavijestili da je prešao limit. 

Iz Tele 2 odgovorili su uz objašnjenje: Ne postoji savršen telekomunikacijski operater u svijetu koji posluje bez ljudskih pogrešaka ili pogrešaka u sustavu, unatoč svakodnevnom trudu i naporima koji se ulažu s ciljem pružanja kvalitetnih usluga korisnicima. Svjesni smo činjenice da naš sustav nije procesuirao zahtjev za limitom na odgovarajući način, kao i to da nije reagirao dovoljno brzo kako bi riješio problem, zbog čega se i ovim putem ispričavamo korisnicima(HT)

 

Izvor: www.novilist.hr

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox