Pristup u Google Partners All Stars program KG Mediju pozicionira na tržištu kao jednu od Google-ovih elitnih partnerskih agencija!

KG Media zasluženo je zaradila mjesto među predstavnicima globalno najuspješnijih Google AdWords agencija pobijedivši u ovogodišnjem Rock the World HR 2015 natjecanju.

Nagrada koju je agencija osvojila predstavljanje je Hrvatske na ovogodišnjoj All Stars konferenciji koja će se održati od 31.8. do 2.9.2015.g. u Google-ovom sjedištu u Mountain Viewu (Kalifornija), poznat i pod nazivom GooglePlex. Kako bi zaradila svoje mjesto na All Stars konferenciji, agencija je pobijedila u sklopu Ready to Rock dijela natjecanja postigavši sve ciljeve koje je postavio Google.

Pozivnica za KG Medijino prisustvo na ovogodišnjoj All Stars konferenciji zasluženo je priznanje za naporan rad cijelog tima, kao i posvećenost klijentima, a vrlo je važno naglasiti da je ovo prvi put da KG Media sudjeluje na ovoj prestižnoj konferenciji. KG Media već je godinama Google Partner agencija.

Google Partners Google-ova je platforma namijenjena agencijama i marketinškim konzultantima na internetu koje žele maksimizirati svoj poslovni odnos sa Google-om. Kako bi postale Google Partnerom, agencije moraju biti certificirane za oglašavanje AdWords metodom, zadovoljavati određeni godišnji novčani promet te permanentno pratiti i, u praksi, implementirati novosti iz branše, u koje se ubrajaju, među ostalim, i proširenja oglasa, eksperimentiranje različitim oglasnim rješenjima, optimizacija ocjene kvalitete oglasa, mobilno oglašavanje, analiza podataka i slično. 

KG Mediju u Google-ovom će sjedištu predstavljati Saša Petković, voditelj odjela prodaje, i Antonios Ivan Karalazos, predstavnik našeg odjela online oglašavanja. Antonios i Saša učestvovat će u pomno razrađenim seminarima sa Google-ovim razvojnim timom, koji će uključivati nove (tzv. beta) programe i mogućnosti promocije te će također dobiti ekskluzivne informacije i materijale rezervirane za vrhunske agencije koje spadaju u All Stars Partners program.(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox