Proljeće je, probudite se!

Zima nas je kao i uvijek lijepo uspavala. Izležavanje u toplini svojih domova te zimska teška, kalorična prehrana omogućili su nakupljanje neželjenih kilograma i masnih naslaga, a za mnoge žene zima je donijela i toliko mrzak neželjeni izgleda »narančine kore« na tijelu – popularni celulit.S prvim naznakama proljeća i toplog vremena, krajnje je vrijeme da ustanemo s kauča, obučemo tenisice i krenemo u vraćanje forme, a u konačnici i zdravlja i ljepote našem tijelu. 

A mrzak celulit najbolje je riješiti triom najefikasnijih rješenja:

                     konzumiranje vode i nezaslađenog biljnog čaja

Veće količine vode i nezaslađenog biljnog čaja omogućavaju tijelu da pročisti krv i stanice, hidratizira tijelo i kožu iznutra te se riješi toksina. Osim toga, tekućina u želucu smanjuje osjećaj gladi što također povoljno utječe na smanjenje suvišnih kilograma.

            svakodnevna tjelovježba, barem 30 – 60 minuta dnevno

Vježbanje, hodanje, trčanje – sve su to aktivnosti koje ubrzavaju metabolizam, potiču cirkulaciju, izlučivanje viška tekućine i toksina iz organizma, kao i razgradnju masnoća.

            NUXE BODY anticelulitni stručnjaci za oblikovanje tijela

Ovi anticelulitni preparati zahvaljujući biranim prirodnim aktivnim sastojcima prodiru duboko u kožu (serum) sve do masnih stanica i potiču njihovu razgradnju, dok površinski djeluju drenažno (ulje), stimulirajući izlučivanje suvišne tekućine iz potkožnog tkiva te smanjujući natečenost.

I  rezultati su ZAGARANTIRANI!

NUXE BODY Stručnjaci za oblikovanje tijela

STRUČNJAK PROTIV ZADRŽAVANJA TEKUĆINE

 I IZGLEDA ''NARANČINE KORE''

NUXE BODY Ulje za oblikovanje tijela bogato je drenažno ulje za anticelulitnu masažu s čak 10 esencijalnih biljnih ulja (grejp, suncokret, cedar, cedrol, metvica, ylang-ylang, čempres, smilje, papar, ružmarin) koja stimulirajući eliminaciju vode i toksina smanjuju natečenost tkiva i jamičast izgled kože.

3 bazna biljna ulja (sezam, lješnjak i makadamija) hrane kožu i omogućavaju ugodnu masažu, a u kombinaciji s ekstraktom kakaa, morske alge Alaria Esculenta te bambusa oslobađaju uskladištenu masnoću.

Ovo bogato ulje idealno je za svakodnevnu primjenu na trbuhu, bokovima i stražnjici, kao i za primjenu prilikom anticelulitne masaže.

STRUČNJAK PROTIV MASNIH NASLAGA

NUXE BODY Serum za oblikovanje tijela znanstvena je inovacija među proizvodima za oblikovanje tijela koja pruža trostruko djelovanje na smanjenje uskladištenog masnog tkiva.

Već nakon nanošenja, optički korektivni pigmenti trenutno zaglađuju površinu kože.

Polifenoli kakaa i prirodni kofein aktiviraju oslobađanje uskladištene masnoće, dok ekstrakt biljke Yacon usporava nakupljanje i skladištenje masnoća.

Mikroalge stimuliraju mehanizme zaslužne za izgaranje masnoća, a brazilska mimoza te ekstrakt žutog ražinca oblikuju struk, bokove i bedra.

A za najbolje rezultate najučinkovitiji je TIMSKI RAD!

NUXE BODY Stručnjaci za borbu protiv celulita još bolje djeluju kada se primjenjuju zajedno, SERUM za dan i ULJE za noć. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox