Proljetno izdanje Zagreb Auto Week-a pred vratima

Pred nama je novo izdanje Zagreb Auto Weeka, koje će se održati već petu godinu zaredom. Trenutno najveća auto priredba u Hrvatskoj posjetiteljima će od 25. do 27. travnja u zagrebačkom Arena Centru premijerno predstaviti nove modele poznatih auto brandova te mnoštvo zanimljivosti iz svijeta oktana.Povodom petog izdanja Zagreb Auto Weeka, u sklopu drugog dana sajma, u subotu, 26. travnja održat će se i već poznati „Not Another Style Event“, natjecanje na kojem će posjetitelji moći vidjeti i doživjeti neke od najboljih tuning i styling automobila u Hrvatskoj. No, osim automobila tu će biti i pregršt tuning opreme za limene ljubimce.

Tijekom ove trodnevne izložbe svi zainteresirani će se moći prijaviti na probne vožnje te se i tako uvjeriti u kvalitetu i performanse predstavljenih automobila na Zagreb Auto Weeku.

Kao i uvijek, osim premijera i noviteta iz auto industrije, Auto Week će pružiti pregršt sadržaja za čitavu obitelj. Dok će mame uživati u kupovini svojih omiljenih proljetnih komada, njihove bolje polovice moći će zajedno s mališanima testirati svoje vozačke sposobnosti na RC trkaćoj stazi i okušati se u vožnji umanjenih verzija drift automobila, kao i u vožnji električnih karting vozila.

Kao i svake godine pozornost će svakako plijeniti i atraktivne hostese koje su već postale zaštitni znak Zagreb Auto Weeka, te su naravno neizostavan detalj blještavila jedne ovakve priredbe. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox